USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI ŞANLIURFA İL MÜDÜRÜ ERDOĞAN GÜVEL’DEN SİVEREK’E ZİYARET

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI ŞANLIURFA İL MÜDÜRÜ ERDOĞAN GÜVEL’DEN SİVEREK’E ZİYARET
09-12-2020 19:59

BAŞKAN ÇAKMAK’A ZİYARET

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa İl Müdürü Erdoğan Güvel, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa İl Müdürü Erdoğan Güvel ve Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Paşa Yuvanç , Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Donan ile beraber Bir süre önce mecliste yapılan oylama sonucu Siverek’in yeni Belediye Başkanı seçilen Ayşe Çakmak’ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Ayşe Çakmak’a yeni görevinde başarılar dileyen Güvel, İletişim Başkanlığının bilgi kataloğunu takdim etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa İl Müdürü Güvel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ayşe Çakmak, “Müdürümüzün nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Ziyareti ve desteği bizleri ziyadesiyle memnun etti.” dedi.

ŞÜKRÜ DOLAŞ’A ZİYARET

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa İl Müdürü Erdoğan Güvel ve Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Paşa Yuvanç , Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Donan ile beraber Önceki gün Siverek Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne atanan Şükrü Dolaş’ı makamında ziyaret edip hayırlı olsun dediler.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa İl Müdürü Güvel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Dolaş İl Müdürümüz Erdoğan Güvel’in ziyareti bizi fazlasıyla memnun etmiştir kendisine teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa İl Müdürü Erdoğan Güvel ve Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Paşa Yuvanç , Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Donan ile beraber Bir süre önce Siverek İlçesinde göreve başlayan ilçe emniyet müdürü Özer Bilgehan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

İlçe Emniyet Müdürü Özer Bilgehan’ı başarılar dileyen Güvel İletişim Başkanlığının bilgi kataloğunu takdim etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa İl Müdürü Güvel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Özer Bilgehan ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade ederek teşekkürlerini iletti.

GAZETELERE ZİYARET

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa İl Müdürü Erdoğan Güvel Kentimizde bir takım ziyaretlerde bulunduktan sonra İlçede yayın hayatını devam eden Yerel Basının can damarı olan Gazetelerimizi de ziyaret ettiler.

Hedef Gazetesi sorumlu yazı işleri müdürü Paşa Yuvanç, İrfan Gazetesi sorumlu yazı işleri müdürü Nuri Çelik ve Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Feyzi Donan ile görüşen Şanlıurfa İl Müdürü Güvel; Kentte yapılan hizmetlerle ilgili basın camiasının sorumluluklarının olduğunu en iyi şekilde tanıtımını yapıp Kentti geliştirme noktasında Yerel Basının var gücüyle çalışması ve arayış içerisinde olmaları gerektiğini, bununla beraber Basın Vatandaşla kamu hizmeti veren kurumların arasında köprü vazifesi teşkil ettiğini altını çizdi.

İletişim Başkanlığı Şanlıurfa il Müdürü Erdoğan Güvel ziyaretlerden sonra kentimizde ayrıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray515+13
2Fenerbahçe513+11
3Beşiktaş410+6
4Başakşehir FK510+4
5Eyüpspor59+4
6Samsunspor59+3
7Konyaspor57-1
8Sivasspor57-1
9Antalyaspor57-3
10Göztepe46+2
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK43-3
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7