USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İNFAK DER ’DEN SİVEREKLİ ENGELLİLERE MONT VE BOT YARDIM

İNFAK DER ’DEN SİVEREKLİ  ENGELLİLERE MONT VE BOT YARDIM
09-11-2021 13:01

Soğuk kış günlerinde en çok çocuklar hatırımızda. Rabve İlim ve Hizmet Vakfı ‘’Eğitim İçin Her Şey’’ projesi kapsamında yüzlerce çocuğumuza kışlık mont ve ayakkabı yardımı yaparak minik gönüllerin ısınmasına aracı oluyor.

Rabve İlim ve Hizmet Vakfı ile İNFAKDER Derneği gönüllüleri bir araya gelerek bölgede ki okullara ziyaretlerimizi gerçekleştiriyor, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde soğukların gölgesinde büyüyen çocuklarımıza kışlık kıyafet yardımı götürmeye devam ediyoruz.

İNFAK DERİN BU KEZ YARDIM ADRESİ SİVEREK ENGELLİLER DERNEĞİ OLDU

İnfak der gönüllüsü Serdar Gökmen, Siverek Engeliler Derneği Başkanı Feridun Şenateş’e yüz mont ile yüz botu teslim etti. Engeliler Derne Başkan hak sahiplerini derneğe davet edere verilen yardımlar kendi elleriyle hak sahiplerine giydirdi.

Yapılan yardımların çocukların ruhunu ısıttığını, insanlık olarak zor bir süreçten geçtiklerine dikkat çeken Şenateş yaptığı açıklamada şunları kaydetti” İnsanlık olarak çok zorlu süreçlerden geçiyoruz bu zorlu süreçte en çok biz engelliler olumsuz etkileniyoruz. Önümüz kış engelli ve engellisi olan ailelerimizin en çok ihtiyacı bot ve montlardır. İNFAKDER ve RABVE vakfının engelli ve engellisi olan ailelerimize göndermiş 100 mont ve 100 botu bugün derneğimizde kendi ellerimizle ailelerimize teslim ettik ağır engelli olan çocuklarımızın mont ve botlarını evlerinde giydirdik. Önümüzde kış ayları var bu kış günlerinde engelli ve engellisi olan ailelerimiz için çok ihtiyaç var herkesi bu tür yardımlara duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ