USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İSTANBUL’DAN BİR GÖNÜL KÖPRÜSÜ DE DİYARBAKIR’A KOŞUYOLU GÖNÜLLÜ EVİ YÖNETİMİNDEN DİYARBAKIR SİVEREKLİLER DERNEĞİNE KİTAP BAĞIŞI

İSTANBUL’DAN BİR GÖNÜL KÖPRÜSÜ DE DİYARBAKIR’A KOŞUYOLU GÖNÜLLÜ EVİ YÖNETİMİNDEN DİYARBAKIR SİVEREKLİLER DERNEĞİNE KİTAP BAĞIŞI
29-04-2021 14:39

İstanbul Kadıköy Belediyesi gönüllü evleri yaptıkları kültürel çalışmalarıyla gönüllere taht kurmaya devam ediyor.

Daha önce Siverek ilçesine yaptıkları eğitim ve insanı yardımlarla Sivereklileri gönlünde taht kurmuş. Siverekli Üniversiteli öğrencilere burs imkânı sağlayarak eğitimde fırsat eşitliğine katkı sunmuşlardı.

Kadıköy gönüllü evleri bu kez merkezi Diyarbakır’da bulunan Diyarbakır Siverekliler Derneği aracılığıyla Diyarbakır’da bulunan bazı okullara kitap bağışında bulundular.

Diyarbakır Siverekliler Dernek Başkanı Burhan Erol,” kurulan bu gönül köprüsünden dolayı Kadıköy gönüllü evlerine emeği geçenlere teşekkür ediyorum, bu aynı zamanda duygusal ve insanı bir köprüdür”

Koşuyolu Gönüllü Evi Yönetimi yaptıkları çalışmalarla ilgili yazılı bir açıklama yaparak şunları kaydettiler” Hayatı anlamlı kılan gerçek, doğru bilgiye ulaşmamızı, öğrenmemizi sağlayan, topluma farkındalık kazandırmayı hedefleyen ve kitap okumayı özendiren faaliyetlerimize devam ediyoruz.

Başlatmış olduğumuz “Aydınlık Gelecek İçin Bir Meşale de Sen Yak” projesi kapsamında Diyarbakır Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi’ne kitap desteği sağlandı.

Aynı zamanda Kadıköy Belediyesi Gönüllü annelerin hazırlamış olduğu “hoş geldin bebek” paketleri Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yetkilisine teslim edildi.

Özlem Diyarbakır otobüs firması tarafından Diyarbakır’a ulaştırılan kolilerimizi teslim alıp okullara teslim eden Diyarbakır Siverekliler dernek başkanı Sayın Burhan Erol’a, her projemizde olduğu gibi bu projemizde de kitap desteği sağlayan Şişli Meclis üyesi Güler Dağıdır Hanımefendiye, büyük destekçimiz Ataşehir Nazım Kitabevine, sürecin mutfağında çalışan gizli kahramanlarımıza, bu projede bizlere destek olan gönüllülerimize, mahalle sakinlerine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz”

DAHA ÇOK İNSANA ULAŞMALIYIZ…

Yapılan yazılı açıklamanın devamında gönüller olarak hedeflerinin daha çok insana ulaşmak olduğunun altı çizilerek şöyle denildi” Daha ulaşmamız gereken yüzlerce köy binlerce çocuk var. Herkesin evinde kenarda köşede kalmış mutlaka okumadığı kitaplar vardır. Projelerimiz süresince “Biz de varız” diyorsanız evinizde bulunan ya da temin edebileceğiniz kitapları ve kırtasiye malzemelerini Gönüllü Evlerimize göndermenizi rica ederiz. Köylerimizde anasınıfından üniversiteye kadar her türlü kaynak kitap, ders kitabı, roman, hikâye, ansiklopediler ve vb. kitaplara ihtiyaç duyulmaktadır. Toplanan kitaplar, bir sonraki ay içerisinde bizlere ulaşan ihtiyaç sahibi köylere ulaştırılacaktır. Kitap teslimlerimizi sosyal medya hesaplarımızdan sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Daha aydınlık köyler daha aydınlık bir gelecek için lütfen simdi kalkın kütüphanelerinize, dolaplarınıza bakin bize neleri nasıl ulaştırabileceğinizim düşünün planlayın bizlere donuş sağlayın. Sizler de bu yolda bir ışık yakın. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz” açıklamasında bulundular

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray515+13
2Fenerbahçe513+11
3Beşiktaş410+6
4Başakşehir FK510+4
5Eyüpspor59+4
6Samsunspor59+3
7Konyaspor57-1
8Sivasspor57-1
9Antalyaspor57-3
10Göztepe46+2
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK43-3
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7