USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İSTANBULDAN SİVEREK’E BİR NEFES

İSTANBULDAN SİVEREK’E BİR NEFES
04-10-2022 16:07

İstanbul Kaadıköy Koşu Yolu Gönüllüleri tarafından Siverek Kızılay Şubesine yollanan Astım ve Koa hastaları için nefes açıcı cihaz ve Oksijen tüpleri Kızılay Şube başkanı Mehmet Sırı Karahan ve yönetim kurulu tarafından 200 Yataklı Siverek Devlet Hastanesine hediye edildi.

Siverek Kızılay Şube başkanı Mehmet Sırrı Karahan konu hakkında yaptığı açıklamalarında Siverek İnsanımıza imkanlarımızı seferber ederek daha modern bir yaşantı için ekibimle canla başla çalışmaya devam ediyoruz.

Bu vesileyle Siverek Devlet Hastanemizin Tıbbi ekipmanlarının takviyesi için İstanbul Koşu Yolu Gönüllüleri tarafından Kızılay Şubemize gönderilen Astım ve Koa hastaları için nefes açıcı cihaz ve Oksijen tüpleri Kızılay Şubesi olarak Siverek Devlet Hastanemize hediye edip vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.

Bu Tıbbi Cihazları yollayan İstanbul Koşu Yolu Gönüllülerine Kızılay Şube başkanı ve bir Siverekli olarak teşekkürlerimi iletiyorum. Siverek Devlet Hastanemizin vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet verebilmesi için bu tür cihazların fazla oluşu önemlidir. Biz Kızılay ailesi olarak devamlı eksiklerin giderilmesi yönünde var gücümüzle çalışacağız .Bize destek veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ