USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İstanbul’dan Siverek’e Kardeşlik Eli

İstanbul’dan Siverek’e Kardeşlik Eli
09-10-2021 18:19

Öğrenciler bu kış üşümeyecek!

Diyarbakır Siverekliler Derneği aracılığıyla İstanbul da yaşayan Siverekli iş adamından ihtiyaç sahibi öğrencilere 50 adet mont yardımı.

Diyarbakır Siverekliler Derneği Başkanı Burhan Erol, aracılığıyla hayırsever iş adamları arasında başlattıkları yardım kampanyası kapsamında İstanbul’dan yaşayan iş adamı Ferit Erol, Siverek’teki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Siverek Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Feyzi Donan’a 50 adet mont gönderdi.

“GÜLDORUĞU İLKOKULU’NA MONT YARDIMINDA BULUNDUK”

Gazeteci Donan, yardımlarla ilgili yaptığı çalışmasını şu sözlerle ifade etti: “Diyarbakır Siverekliler Derneği Başkanı Burhan Erol, Siverek’te ihtiyaç sahibi olan okullu tespit etmemi istedi bende ilk önce kendi etrafımda olan ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit edip bu montları teslim ettim. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Düşenekli’yi arayarak birleştirilmiş sınıflı bir okula mont yardımında bulunacağımızı belirttim. Kendisi 25 Kilometre uzaklıkta bulunan Güldoruğu İlkokulu’na yardımda bulunabileceğimizi söyleyerek buradaki okula mont yardımında bulunduk.

“VEREN EL ALAN ELDEN ÜSTÜNDÜR”

Öğrencilerimizi yüzündeki sevgi gülücüklerine şahit olduk gerçekten “veren el alan elden üstündür” bu tür yardım kampanyalarımızın İş adamlarımızdan devamını beklemekteyiz. Başta yardım eden İstanbul İş adamı Ferit Erol’a, Diyarbakır Siverekliler Derneği Başkanı Burhan Erol’a desteklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Burada iş adamlarımıza seslenmek istiyorum her nerede olursanız olun bize ulaşarak yardımlarınızı yollayabilirsiniz sizlerin adına bu yardımlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak bizim temel görevimizdir diyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ