USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

İyilik Melekleri İş Başında

Başıbüyük Yardım Kuruluşu ve Veng Şıma derneği ile birlikte yardım halka yardım etmeye devam ediyor.

İyilik Melekleri İş Başında
14-07-2023 16:59

Almanya merkezli olan Başıbüyük Yardım Kuruluşu ve Veng Şıma ortaklığı ile geçtiğimiz günlerde engelli olan biryeler için yürüyen sandaliye dağıtımı yapmıştı. Bu hafta ise yürümekte zorluk çeken yaşlı vatandaşlara yürüteç,çocuklara giyisi ve eğlence paketi içeren yarım kolilerinin dağıtımını gerçekleştirdi.

Konu ile ilgili muhabirimize konuşan Başıbüyük yardık kuruluşu Siverek temsilcisi Fadil Sağır;

“Başıbüyük yardım kuruluşu olarak verdiğimiz sözü tutmak konusunda karalıyız. Biz ihtiyacı olan her evin kapısını çalarak onların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Zaten kuruluşumuzun kurulma amacı da bu. İhtiyaç sahiplerinin sesi olmak. Çok şükür bu konuda bizi yalnız bırakmayan hayırseverlerimiz var Allah onlardan da bin kere razı olsun. Bu hafta yürümekte zorluk çeken büyüklerimiz için yürüteç, çocuklarımız için de hem giyisi hem de oyuncak(eğlence paketi) dağıttık.” Dedi.

Bir çok evi gezip yardım kolilerini bırak yardım kuruluşu üyülerini gören vatandaşların yüzlerinde ki sıcak tebessüm aslında bütün her şeyi anlatmaya yetiyor.

Bu konu hakkında muhabirimize konuşan ihtiyaç sahibi vatandaş:

“Allah hepsinden razı olsu. Yardım kuruluşlarının bizleri unutmaması bizleri çok mutlu etti. Yürümekte zorlanıyorum, bu yüzden de bir çok işimi göremiyorum allah razı olsun onlardan bana yürümem için yardımcı bir alet getirdiler.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ