USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İZMİR DEPREM ZADELERİ YARDIMINA SİVEREKLİLER KOŞTU.

İZMİR DEPREM ZADELERİ  YARDIMINA SİVEREKLİLER KOŞTU.
07-11-2020 20:51

İzmirlilerin yardımına Siverekliler koştu

İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremden sonrası Şanlıurfa’da bölgeye yardım malzemeleri gönderilirken, depremzedelere Şanlıurfa’dan gönderiline malzemeleri Şanlıurfa İzmir Federasyonu ve Siverek Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği tarafından dağıtıldı.

İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında yaralar sarılmaya devam ederken, bölgede bulunan depremzedelerin barınması ve besin ihtiyacının karşılanması için Şanlıurfa’dan da yardım tırları gönderildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile bölgeye giden yardım kolileri, Şanlıurfa İzmir Fedarasyonu ve Siverek Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği tarafından dağıtımı yapıldı.

Yardımla İlgili Gazetemize bilgi veren Siverekli Hayırsever Hamza Kürkçü açıklamalarında Bizler ilk başta kendi imkanlarımızla seferber olup Depremzedelere ulaşmaya çalıştık Yardım gönüllüleri olarak elimizdeki tüm imkanları kullanıp mağdur olan ailelere ulaştık.Fedarasyon ve dernek üyeleri gönüllüler tarafından yardım kolilerin dağıtımı devam ederken, kolilerde giyim, yiyecek, erzak, süt, mama, bez, battaniye, odun, soba, yatak ve ayakkabı gibi ihtiyaç malzemeleri teslim ettik.

imkanı olan İzmir dışında yurdun dört köşesinde yardım gönüllere köprü olup İzmirli Depremzedelere merhem olmaya çalışıyoruz.Bu yapılan yardımları deprem bölgesine dağıtımını gerçekleştiriyoruz.dedi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ