USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İZMİR GAZİEMİR KIZILAY ŞUBESİNDEN SİVEREKLİ ÖĞRENCİLERE KARDEŞLİK ELİ

İZMİR GAZİEMİR KIZILAY ŞUBESİNDEN SİVEREKLİ ÖĞRENCİLERE KARDEŞLİK ELİ
25-02-2022 12:42

Kızılay gönüllüleri önce seminer verdi, ardından Bin öğrenciye giyim malzemeleri dağıttı.

Türk Kızılay İzmir Gaziemir Şubesinin organizasyonuyla İzmir’den Siverek’e gönül köprüsü projesin kapsamında Siverek ilçesinde ilk ve ortaokullarda eğitim ve öğretimlerine devam eden bin öğrenciye bir giyim firmasının desteğiyle giysi malzemesi dağıtıldı.

Malzeme dağıtımından önce Karacadağ Anadolu Lisesi ile Yusuf Sami imam hatip kız lisesinde ki öğrencilere Kızılay faaliyetlerini tanıtan seminer programı düzenlendi.

Türk Kızılay Siverek şube Başkanı Sayın Mehmet Sırrı Karahanlı’ nın ve gönüllülerinden katılımıyla Siverek 15.Temmuz şehitleri ilkokulu ile ortaokulunda eğitimlerini sürdüren 1000 öğrenciye giyim malzemeleri dağıtıldı.

Türk Kızılay Siverek Şube başkanı Mehmet Sırrı Karahanlı, düzenlenen dağıtım töreninde yaptığı konuşmada emeği geçen herkese teşekkür ederek şunları kaydetti”

Kızılay ekipleri olarak her zaman her koşulda mağdur ve mazlumların yanında olduklarını belirterek ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza her türlü yardımlarımız imkanlarımız ölçüsünde devam edecektir. Amacımız her zaman mağdur ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı tespit edip onlara her türlü yardımları ulaştırma noktasında destek vermek, Bunun yanında b

bir proje kapsamında Karacadağ Anadolu Lisesi ve Yusuf Sami imam hatip kız lisesinde ki öğrencilere Kızılay faaliyetlerini tanıtan seminer programı düzenledik Ayrıca iki okulumuzda ki hak sahibi çocuklarımıza İzmir den gelen hediyelerini sunduk.

Projeyi hazırlayan Türk Kızılay Gaziemir Şube Başkanımız Davut Dinçel ‘e ve kurumsal bağışçımız olan LCW Waikiki ‘ ye Siverekli çocuklar adına teşekkürlerimizi sunarız ”dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ