USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İzol’dan 100 Yaşına Giren Gazeteye Ziyaret

İzol’dan 100 Yaşına Giren Gazeteye Ziyaret
04-05-2023 15:55

İlçeye siyasi ve kültürel faaliyetlerinin dışında aralarında hükümet bulunan insanları barıştırıp ilçede birlik ve beraberliği her şeyden önce önemseyen genç kanat önderi Eczacı Hasan İZOL, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü dolayısıyla bu yıl, yüz yaşına Basan İrfan Gazetesini ziyaret ederek Gazetecilerin özgürlük gününü kutladı.

Gazetenin imtiyaz sahibi Mehmet GÜYÜÇ ve gazetenin Başyazarı Şükrü Dolaş ile görüşen İzol’ gazetenin kuruluşu ve basının günümüzde yaşadığı zorlukları anlatıldı.

Gazeteci Şükrü DOLAŞ, İZOL’UN ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek şunları kaydetti ” 3 Mayıs Dünya Basın özgürlük gününü hatırlayıp gazetemize gelerek basına verdiği önemi gösteren bu ziyaret tüm çalışanlarımızı mutlu etti. Genç kanat önderine çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.”

Genel anlamıyla basını önemsediklerini Belirten Hasan İZOL yaptığı açıklamada şunları kaydetti” yerel basının yaşatılması kentimizin kalkınması ve gelişmesi için önemlidir. Basının özelikle de yerel başının yaşadığı zorlukları biliyoruz ve her zaman yerel basınınızı önemseyip destekleyeceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ