USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Kalp Krizi Geçiren Hastayı Kurtaran Doktor Ödüllendirildi

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, kalp krizi geçiren hastayı hızlı müdahale ile hayata döndüren Uzman Dr. Yakup Boyraz’a hangi başarı belgesini takdim etti?

 Kalp Krizi Geçiren Hastayı Kurtaran Doktor Ödüllendirildi
27-10-2024 12:00
SİİRT

Vali Kızılkaya’dan Başarılı Doktora Takdir Belgesi

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kalp krizi geçiren bir hastaya hızlı müdahale ederek hayatını kurtaran Uzman Dr. Yakup Boyraz’a başarı belgesi takdim etti. Başarılı müdahalesiyle hastanın hayata dönmesini sağlayan Dr. Boyraz, Vali Kızılkaya tarafından tebrik edilerek ödüllendirildi. Törene, Hastane Başhekimi Uzman Dr. Çağdaş Kaynak da katıldı.

Vali Kızılkaya’dan Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

Vali Kızılkaya, yaptığı konuşmada Dr. Yakup Boyraz’ın hızlı ve doğru müdahalesinin Siirt’in sağlık hizmetlerinde ulaştığı yüksek standartları ortaya koyduğunu vurguladı. “Kalp krizi geçiren vatandaşımıza hızlı müdahale ederek hayatını kurtaran değerli hekimimizi ve tüm sağlık çalışanlarımızı gönülden kutluyorum. Bu tür başarılı ve özverili çalışmalar, ilimizin sağlık hizmetlerinde ulaştığı yüksek standartları gözler önüne sermektedir,” dedi.

Özverili Çalışmaların Ödüllendirilmesi

Vali Kızılkaya, başarılı sağlık hizmetlerinin memnuniyetle karşılandığını belirterek, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarını ödüllendirmeyi sürdüreceklerini ifade etti. Siirt’in sağlık sektöründe kaydedilen bu başarılar, halkın sağlık hizmetlerine olan güvenini artırarak, il genelinde sağlık hizmetlerinin daha da geliştirilmesine katkı sağlıyor.

Başarılı Müdahale: Hızlı ve Doğru Karar

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleşen olayda, kalp krizi geçiren hastaya ilk müdahaleyi yapan Uzman Dr. Yakup Boyraz, zamanında yaptığı müdahaleyle hastanın hayatını kurtardı. Bu tür acil durumlarda hızlı ve doğru kararlar, hastanın yaşamını kurtarmada kritik rol oynuyor. Dr. Boyraz’ın bu başarısı, sağlık personelinin eğitim ve hazırlık düzeyini de gözler önüne serdi.

Siirt’te Sağlık Hizmetlerinde Yüksek Standart

Siirt Valiliği tarafından sağlık çalışanlarının başarılı çalışmalarının ödüllendirilmesi, ilin sağlık hizmetlerindeki yüksek standardı yansıtan bir adım olarak değerlendirildi. Sağlık sektöründe gerçekleştirilen yatırımlar ve yapılan düzenlemeler, vatandaşların kaliteli sağlık hizmetine ulaşmasını kolaylaştırıyor. Vali Kızılkaya, Siirt’te sağlık hizmetlerinin bu seviyelere ulaşmasında emeği geçen tüm sağlık personeline teşekkürlerini sundu.

Hastaya Acil Şifalar Dileği

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, başarılı müdahalede bulunan doktor ve sağlık ekibine teşekkür ederken, kalp krizi geçiren hastaya da acil şifalar diledi. Vali, “Tüm sağlık personelimize şükranlarımı sunuyor, tedavi görmekte olan hastamıza acil şifalar diliyorum,” diyerek, sağlık çalışanlarının gösterdiği üstün gayretin önemine dikkat çekti. Haber-İHA-

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28.10.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ