USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Karkaşi Kırsal Mahalle Sakinleri Hizmet İstiyor

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesine bağlı Karabahçe Karkaşi köyü sakinleri Elektirik ve İçme suyu sıkıntılarından dert yanıyorlar.

Karkaşi Kırsal Mahalle Sakinleri Hizmet İstiyor
05-07-2023 12:57

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesine bağlı Karabahçe Karkaşi Köyü sakinleri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlarından ve DEDAŞ’ın hizmet yetersizliğinden dert yanıyorlar.

Günde dört ya da beş defa git gel yapan elektirik ve akmayan sulardan dolayı halk perişan durumda. İçme suyu ve yol hizmeti yetersiz olduğundan dolayı yetkilileri göreve davet ediyoruz dediler.

Muhabirimize açıklamada bulunan Veysel Peltek:

“Karabahçe Karkaşi Köyü ve komşu köyler her seçimde AKP’ye oy veriyor ama ne hikmetse verdiği oyun karşılığınmı alamıyor. Seçim zamanlarında iyi hizmet gören ama seçim sonrası unutulan bir köyüz. Köyümüzde Elektirik,su sıkıntıları var. Bir saat elektirik varsa Beş saate yakın elektirğimiz yok. Yetkilileri arıyorz ilgileneceğiz diyorlar ama ilgilenen yok. Böyle giderse köy halkı olarak suzluktan ve elektiriksizlikten günlük ihtiyaçlarımızı gideremeyeceğiz. Yemek pişereceğiz elektirik yok, banyo yapacağız su yok. Böylesi bir varlıkta nasıl yokluk çekiyoruz anlamış değiliz. Burdan yetkililere sesleniyorum lütfen bizi unutmayın.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ