USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Kaymakam Kaptanoğlu, LGS’de Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi

Diyarbakır’ın Kocaköy İlçe Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, 2024 yılı Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) başarı gösteren öğrencileri ödüllendirdi. Peki, bu öğrenciler kimlerdi ve nasıl bir ödül aldılar?

Kaymakam Kaptanoğlu, LGS’de Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi
01-08-2024 21:00
DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kocaköy ilçe Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, 2024 yılı Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) başarı göstererek dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. Başarılarıyla ilçenin gururu olan öğrenciler, kaymakamlık makamında düzenlenen törende ödüllerini aldı.

Dereceye Giren Öğrenciler ve Aileleri Makamda Ağırlandı

Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, LGS’de başarı göstererek dereceye giren öğrencilerden ilçe birincisi Delil Gün, ilçe ikincisi Zeynep Kaya ve ilçe üçüncüsü Ahmet Araz’ı, ailelerini, ilgili okul müdürlerini ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yusuf Kılıç’ı kaymakamlık makamında ağırladı. Kaymakam Kaptanoğlu, öğrencilerin başarılarından dolayı onları tebrik ederek bisiklet hediye etti.

"Öğrencilerimizin bu başarısı, ilçemiz için büyük bir gurur kaynağıdır," dedi Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu.

Öğrencilere Hediye Bisikletler

Başarılarını kutlamak amacıyla öğrenciler, Kaymakam Kaptanoğlu tarafından bisikletle ödüllendirildi. Bu ödüller, öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve gelecek başarılarına teşvik etmek amacıyla verildi. Kaymakam Kaptanoğlu, öğrencilerin bu başarıyı elde etmelerinde emeği geçen öğretmenlere ve ailelere de teşekkür etti.

Öğrencilerin ve Ailelerin Teşekkürü

Öğrenciler ve aileler, Kaymakam Kaptanoğlu’nun ilgi ve desteğinden ötürü teşekkürlerini iletti. Bu tür ödüllerin, öğrencilerin akademik başarılarını artırmada önemli bir rol oynadığı vurgulandı. İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yusuf Kılıç da, öğrencilerin başarılarının devamını dileyerek eğitim hayatlarında onlara her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

"Bu başarı, ilçemizin eğitim kalitesinin bir göstergesidir," dedi İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yusuf Kılıç.

Geleceğe Yönelik Büyük Hedefler

Ödüllendirilen öğrenciler, elde ettikleri başarılarla gurur duyduklarını ve gelecekte daha büyük hedeflere ulaşmayı planladıklarını ifade ettiler. Öğrenciler, öğretmenlerinin ve ailelerinin desteğiyle daha iyi yerlere gelmeyi hedeflediklerini belirttiler. Bu tür ödüllerin, onları daha da motive ettiğini ve daha büyük başarılar için teşvik ettiğini söylediler.

Kocaköy’ün Eğitimdeki Başarısı

Kocaköy ilçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin eğitim hayatında daha başarılı olmaları için çalışmalarına devam edeceklerini ve bu tür etkinliklerle öğrencilere destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Bu tür başarıların, bölgedeki diğer öğrenciler için de bir motivasyon kaynağı olması hedefleniyor. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ