USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KIZILAY GAZİLER GÜNÜNDE GAZİLERİ UNUTMADI

KIZILAY GAZİLER GÜNÜNDE GAZİLERİ UNUTMADI
20-09-2022 13:17

Şanlıurfa’nın Siverek Kızılay Şubesi millî varlığımızın güvencesi olan gazilerimizin gününde Siverek şehit aileleri ve gaziler derneği başkanı Hüseyin Gazi Aksoy ile beraber Siverek Gazilerini evlerinde ziyaret edip Gaziler günleri kutlayıp hediyeleri takdim ettiler.

Siverek Kızılay Şubesi başkanı Mehmet Sırrı Karahan başkanlığında yürütülen çalışmalar ve etkinlikler kapsamında Kızılay Şubesi Gaziler gününde Siverekli Gazileri unutmadı. Kızılay Şubesi Genel Sekreteri Faik Türkgezer yaptığı açıklamasında

Bugün; vatanımızın bütünlüğü, milletimizin istiklal ve istikbali için şehitlik niyetiyle girdiği mücadeleden gazilik onuruyla çıkan kahramanların şan ve şeref günüdür. Bu anlamlı günde gönüllü ekibimizle şehit aileleri ve gaziler derneği başkanı Hüseyin Gazi Aksoy ile beraber beş Gazimizi ziyaret edip onların bu anlamlı gününü kutlayıp hediyeler takdim etme kararı aldık.

Bu onları fazlasıyla memnun edeceğini biliyorduk. Beş Gazimizi Ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Son derece mutlu oldular. Onların bu Mutluluğu bizleri ziyadesiyle memnun etti.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’e “Gazi” unvanı verilişinin yıl dönümünde, tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyor; ölümsüzleşen şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle yâd ediyorum.dedi.

SİVEREK ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİ BAŞKANI HÜSEYİN GAZİ AKSOY

Bizim medeniyetimizde şehitlik ve gazilik mertebesi; şereflerin en büyüğü, makamların en yücesidir. Hem Hakk’ın hem de halkın nezdinde çok değerli olan bu mazhariyet, milletimizin düşman karşısında en büyük motivasyon kaynaklarından biridir.

Bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin üstün fedakârlıklarını ve mukaddes hatıralarını asla unutmayacak Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’e “Gazi” unvanı verilişinin yıl dönümünde, tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyor; Ölümsüzleşen şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle yad ediyorum dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ