USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KREŞLERDE KORONAVİRUS DENETİMLERİ

KREŞLERDE KORONAVİRUS DENETİMLERİ
26-11-2020 16:59

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyetlerini sürdüren kreş ve Gündüz bakım evlerinde koronavirus denetimleri yapıldı.

Denetimlere Şanlıurfa Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici, İl Müdür Yardımcısı Neval Demir, Siverek Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Ülgen katıldı.

Kreş ve gündüz bakım evlerini tek tek gezen İl Müdürü Hasan Bilici, sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda uyarılarda bulunarak salgının en başarılı ve tedbirli bir şekilde atlatılması için dikkat edilmesi gereken konularda yetkililerle istişarelerde bulundu.

Denetimlerin ardından gazetecilere açıklama yapan Bilici şunları kaydetti. “Bilindiği üzere pandemi dolayısıyla çalışan Annelerimizin yükünü hafifletmek ve onlara destek olmak için kreşlerimiz faaliyetlerini sürdürmektedir. Her anlamda aile ve çocuklarımızın sağlığı açısından her türlü tedbirleri sıkı bir şekilde almalıyız, özellikle sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda kurumlar olarak hassasiyet içerisinde çalışmalarımızı sürdürerek bu salgını tedbirli bir şekilde atlatmamız için bakanlığımızın açıkladığı kurallara uymalıyız”dedi.

İl Müdürü Bilici, denetimlerin ardından Siverek Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne geçerek ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ