USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KUMED Siverek İlçe Teşkilat Başkanlığından Ailelere Uyarı

KUMED Siverek İlçe Teşkilat Başkanlığından  Ailelere Uyarı
23-06-2022 13:37

Siverek İlçesinde Uyuşturucuyla Mücadele etmek gençleri uyuşturucudan korumak amacıyla kurulan Kumed Siverek İlçe Teşkilat başkanlığı Kentte uyuşturucuya bulaşan kadın ve Erkek gençleri tedavi ettirerek topluma kazandırmaya devam ediyor.

Siverek’te son günlerde adından söz ettiren KUMED Siverek İlçe teşkilatı Veysi Gençer başkanlığında önemli işlere imza atıyor. Başkan Gençer açıklamasında Öncelikle gençlerin uyuşturucu yla mücadele etmesinde ve ailelerinin sahipsiz ve yalnız bırakmama adına uyuşturucu zilletine bitirmek için çabalarken halkın desteğini de yanımızda görmek isteriz. Siverek’te sadece Uyuşturucu batağına erkeklerin yanı sıra genç bayanlarında düştüğünü son günlerde görmekteyiz.

Bu yavrularımızı hem bu batağa düşmekten kurtarmak için hem de tedavi etmede ailelerimize büyük iş düşmektedir. Öncelikle bu batağa düşen gençlerimizi ya bize ya da en yakın sağlık birimine tedavi ettirmede ailelerin birinci görevidir. Siverek KUMED İlçe Teşkilatımız şu anda bunun mücadelesini vermektedir. Halı hazırda Teşkilatımız Çeşitli hastanelerde 21 tane bay bayan hastayı tedavi ettiriyor. Gençer özelikle Evli Kadınlarımızdan bir talebim olacaktır. Eşleri uyuşturucu batağına düşen kadınlarımızın bize ve en yakın sağlık birimine müracaat etmelerini rica ediyorum. Çünkü bu öyle bir zillet ki eşleri uyuşturucu batağına düşenler en kısa zamanda bu batağa kendileri de düşecektir. Dolayısıyla bunun önlemini alsınlar Tedavi konusunda bize ve en yakın sağlık birimine müracaat edip kontrollerini yaptırsınlar

KUMED’in amacı Gençlerimizi tedavi etmek aileleri ayakta tutmak ve tedavileri bitirdikten sonra topluma kazandırıp iş sahibi etmek olduğunu ifade etti

KUMED Siverek İlçe Teşkilatı olarak desteğini esirgemeyen Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gelener’e teşkilatım adına teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ