USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KUMED SİVEREK ŞUBESİ RESMİ AÇILIŞINI YAPTI

KUMED SİVEREK ŞUBESİ RESMİ AÇILIŞINI YAPTI
19-07-2022 19:02

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Uyuşturucuyla Mücadele etmek gençleri uyuşturucudan korumak Eğitim ve İş İstihdamında bulunmak amacıyla kurulan KUMED Siverek İlçe teşkilat şubesi resmi açılışını yaptı.

KUMED Siverek İlçe teşkilatı Şube açılışına Genel Başkan Orhan Kılıç, Teşkilat Başkanı Hasan Gerger, Siverek Belediye Başkan yardımcısı Ali Gelener Siverek STK temsilciler Muhtarlar ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

KUMED Genel başkanı Orhan KILIÇ Açılış konuşmasında Bugün toplanmamız amacı Veysi Gencer başkanlığında Siverek ilçemizde KUMED teşkilatının açılışıdır. Gelen tüm misafirlere ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. KUMED Teşkilatının amacı Küresel uyuşturucu ile mücadele, madde bağımlısı gençlere ulaşıp, onları uzman ekiplerimiz tarafından ikna edilip topluma kazandırmak bunun yanında tedavilerini ettirip sosyal aktivitelerde ve mesleki eğitimler ve kurslar verdirmektir. Bunun yanı sıra madde bağımlısının yakınlarını tespit etmek onlara da psikolojik tedavi ve imkânlar sunmaktır. Kadına şiddet, çocuk istismarı, hayvan hakları, doğayı ve tabiatı korumak, Kısacası insanlara ve topluma faydalı birer fertler yetiştirmek olduğunu belirtmek isterim. Bunun yanında anne ve Baba olarak çocuklarımıza yeteri derecede ilgilenmemiz gerektiğini ifade etmek isterim.

Toplumlarda çocuklarımızın önemi onların yaşayış tarzı hal ve hareketleri arkadaş çevresi çok önem arz etmektedir. Hepimizin evladı vardır bunları mümkün olduğu kadar ilgi ve alakamızı sıkça sürdürmemiz gerektiğini burada belirtmek isterim. Benim evladım kullanmaz demeyin ya da benim çocuğum bu işleri yapmaz sakın aklınızdan geçirmeyin. Madde bağımlılığı bir sefer kullanmayla başlar ve Vücutta bir iz bırakarak devam eder.

Siverek KUMED İlçe teşkilatımız bundan böyle tüm ailelerle içli dışlı bir çalışma içerinde faaliyetlerini devam ettirme gayesinde olacağını bilgisini veriyorum. Bugün biz millet olarak Vatanımıza milletimize ve gençlerimize sahip çıkmalıyız faaliyetlerimizin içerisinde bağımlılara ulaşıp onları ikna edip tedavi ettirip onlara mesleki eğitim kurslar ve sosyal aktiviteler sunmak burada devletimizin verdiği yetkiler içerisinde hastalarımızı tedavi ettiriyoruz

ve gençlerimizi uyuşturucudan uzak tutmak için Onlara mesleği eğitimler kurslar ve spora yönelik aktiviteler düzenliyoruz. Yetim öksüz kişilere yardım etmek İnsanlık adına ne varsa mücadelesini veriyoruz her zaman söylediğimiz gibi herkes evinin önünü süpürürse hiçbir kirlilik kalmaz tüm halkımızı ve milletimizi Duyarlı olmaya ve bizlere destek olmaya davet ediyoruz unutmayın ateş düştüğü yeri yakar senin benim değil hepimizin çocuğu için Aydın bir gelecek için uyuşturucuya Hayır diyoruz uyuşturucu kimsenin kaderi olmasın Sen de uyuşturucuya hayır de ve bizlere katıl dedi.

KUMED SİVEREK İLÇE TEŞKİLATI AÇILIŞI KENTTE HAYIRLI UĞURLU OLSUN DEDİ.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ALİ GELENER”

KUMED Siverek İlçe Teşkilatı açılışına katılan Siverek Belediye Başkan yardımcısı Ali Gelener yaptığı konuşmasında” KUMED Siverek İlçe Teşkilatı şubesinin Kentimizde açılmasını son derece yerinde bulduklarını Yapılacak çalışmalara Kurumum ve Şahsi her türlü desteği verme konusunda söz verdiğimi ifade etmek isterim. KUMED Teşkilatı üst düzey yetkililerden bazı isteklerimiz vardır bunların içerisinden en önemlisi açmış oldukları şubeye her türlü destek vermeleri bizlerde bu desteğe karşılık Kurumum ve şahsi kişiliğimle her türlü yardımında bulunacağını” belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ