USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Mehmet Raşit Ocak, Dicle Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta ve Yakınlarıyla Buluştu

Bu ziyaretin amacı neydi? İl Başkanı Ocak, hastalar ve yakınlarıyla neler paylaştı?

 Mehmet Raşit Ocak, Dicle Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta ve Yakınlarıyla Buluştu
08-08-2024 12:00
DİYARBAKIR

Hastane Ziyareti ve Amacı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, Dicle Üniversitesi Hastanesi’nde hasta ve yakınlarıyla buluştu. Gece geç saatlerde gerçekleşen bu ziyaret, hastalara moral vermek ve onların durumları hakkında bilgi almak amacıyla düzenlendi.

Acil Servis Ziyareti

Ocak, Dicle Üniversitesi Hastanesi’nin Acil Servisi’nde yatan hastaları tek tek ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Hastaların tedavi süreçlerini yakından inceleyen il başkanı, onlara moral verdi ve acil servis personeliyle de görüşerek özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Hasta Yakınlarıyla Sohbet

Hastane bahçesinde bekleyen hasta yakınlarıyla bir araya gelen Mehmet Raşit Ocak, onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ocak, bu talepleri not alarak gerekli mercilere ileteceğini belirtti. Bu samimi sohbetler, hasta yakınlarına moral oldu ve onların yanında olunduğunu hissettirdi.

Hastane Personeline Teşekkür

Hastane personeliyle görüşen Ocak, acil servis çalışanlarına teşekkür etti. Personelin gece gündüz demeden hastalar için gösterdikleri çaba ve özveri, il başkanının takdirini kazandı. Ocak, sağlık çalışanlarının önemine dikkat çekerek, onların her zaman yanında olduklarını vurguladı.

Ziyaretin Etkisi ve Memnuniyet

Hastane yetkilileri ve ziyaret edilen vatandaşlar, Mehmet Raşit Ocak’ın bu anlamlı ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bu tür moral verici etkinliklerin devam etmesini temenni eden vatandaşlar, il başkanının duyarlılığından ötürü teşekkür ettiler.

Gelecekteki Planlar ve Beklentiler

Ocak, bu ziyaretlerin devam edeceğini ve vatandaşların her zaman yanında olacaklarını belirtti. Hastaların ve yakınlarının sorunlarına çözüm bulma konusunda kararlı olduklarını ifade eden il başkanı, gelecekte daha fazla ziyaret ve destek sözü verdi.

"Acil servis çalışanlarına özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ederim." İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ