USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MHP İLÇE BAŞKANI FETTAHLI GÜVEN TAZELEDİ

MHP İLÇE BAŞKANI FETTAHLI GÜVEN TAZELEDİ
26-08-2020 19:25

Milliyetçi Hareket Partisi Siverek ilçe Başkanlığı 7. olağan kongresini gerçekleştirdi

Siverek Milliyetçi Hareket partisi (MHP) ilçe başkanlığı 7 olağan kongresine tek listeyle yapılan seçimde delegelerin tamamının oylarını alan Mustafa Fettahlı yeniden başkan seçildi.

Sosyal mesafe ve tüm tedbirlerin alındığı kongreye Şanlıurfa MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, parti üyeleri ve divan üyeleri katıldı.

Kongre öncesi aziz şehitler adına bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla kongreye başlandı. Kongrede Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin mesajı okundu.

Yeniden Başkan seçilen Mustafa Fettahlı kongrede yaptığı konuşmasında şunları söyledi.’’Başta genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere, Teşkilat başkanımız Semih Yalçın, Milletvekilimiz İbrahim Özyavuz ve İl başkanımız Mahmut Güneş’e bu kutlu yolda tekrar Bu görevi bize layık gördükleri için saygılar sunarım. İlk günkü Görev ve hizmet aşkıyla memleketimiz Siverek’e Cumhur ittifakımızla daha güzel yerlere gelmesi için mücadele edecek, azimle başaracağız Hayırlı Uğurlu olsun Rabbim utandırmasın Siverekli hemşerilerime teşekkür eder saygılar sunarım’’dedi.

Şanlıurfa MHP İl Başkanı Mahmut Güneş ise Yeniden Başkanlığa seçilen Fettahlı ya başarılar dileyerek salgından dolayı vatandaşların dikkatli olmasını dilerek katılımcılara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Kongre salgın tehlikesinden dolayı yaklaşık 1 saatin ardından sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ