USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Milletvekili Gülpınar Düğün Töreninde Nikâh Şahitliği Yaptı

Milletvekili Gülpınar Düğün  Töreninde Nikâh Şahitliği Yaptı
26-01-2019 15:43

Nikâh şahitliğine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeğeni Ahmet Erdoğan da katıldıAvrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar katıldığı düğün töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çocuk tavsiyesine vurgu yaptı.

Siverekli iş adamı Ayhan Timurtaş’ın kızının düğün törenine katılan Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeğeni Ahmet Erdoğan nikâh şahidi oldu. Davetliler nikâh töreninin ardından gelin Pervin Timurtaş ve damat Zekeriya Bulut çiftini tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Nikâh töreninde kısa bir konuşma yapan Gülpınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tavsiyesini herkesin bildiğini belirterek, şunları söyledi

Bu tavsiyeyi tekrarlamaya gerek yok ki bizim bölgemizde bu tavsiyeye pek ihtiyaç yok. Allah’a şükür biz o tavsiyeyi fazlasıyla yerine getiriyoruz zaten.

Bu konuda Cumhurbaşkanımızı üzmeyeceğiz. Bu kardeşlerimiz de çocuk konusunda vatana millete hayırlı çocukları dünyaya getirip topluma faydalı birer evlat olarak yetiştirecekler.” dedi.

Törene Gülpınar’ın yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeğeni Ahmet Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Sabri Kirişçi, Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler ve çok sayıda davetli katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ