USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MİNİK YÜREKLER 15 TEMMUZ ŞEHİT VE GAZİLERİNİ YÜREKLERİNDE TAŞIYOR

MİNİK YÜREKLER 15 TEMMUZ ŞEHİT VE GAZİLERİNİ YÜREKLERİNDE TAŞIYOR
20-05-2019 16:30

MEHMETÇİK İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASINDA” 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ VE GAZİLERİ ANISINA” TURNUVA DÜZENLENDİ.

Siverek ilçesinin saygın ilkokullarından biri olan Mehmetçik İlkokulu öğrencileri 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Gazileri Anısına futbol ve yakan topu turnuvası düzenlendi.

Sona eren turnuva sonucunda başarılı olan takımlara kupaları ve madalyalarının verilmesi amacıyla okulun konferans salonunda veli ve öğretmenlerin katılımıyla törenle başarılı takımlar ödüllerini aldılar.

Şehit ve gazilerimize her zaman minnettar olduklarına dikkat çeken okul müdürü Ferit Akçalı, turnuvanın amacının 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Gazileri Anısının yaşatmak anıları önünde saygıyla eğilmek olduğunu belirterek şunları kaydetti” 15 Temmuz Gazi ve Şehitleri Anısına düzenlediğimiz Futbol ve Voleybol turnuvalarımızın sonucunda Birinci olan sınıflarımıza Kupa ve madalya verilirken turnuvalarda ikinci ve üçüncü olan öğrencilerimize de madalya vererek başarılarını pekiştirmiş olduk. Öğrencilerimizin madalyalarını davetlilerimizin ve velilerimizin de katılımıyla okulumuz konferans salonunda verdik. Siz değerli velilerimizin desteği ve öğrencilerimizin başarılarıyla kocaman bir aileyiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ