USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı

Motosiklet sürücüsü neden direksiyon hakimiyetini kaybetti? Kazanın detayları neler? detaylar haberimizde

Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı
15-10-2024 11:00
ADIYAMAN

Adıyaman’ın Altınşehir Mahallesi'nde meydana gelen bir motosiklet kazasında, sürücü Abdurrahman Çiçek’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu motosikleti devrildi. Kaza, Üniversite kavşağında yaşandı ve kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Edinilen bilgilere göre, Abdurrahman Çiçek yönetimindeki 02 AEU 953 plakalı motosiklet, seyir halindeyken sürücünün bir anlık dikkatsizliği nedeniyle kontrolden çıktı. Bu kontrol kaybı, motosikletin devrilmesine yol açtı. Kazanın, kavşakta meydana gelmesi olası bir yaya veya diğer araçlarla çarpışma ihtimalini doğurabilirdi ancak olayda başka bir yaralı veya araç bulunmadı.

Sürücünün Sağlık Durumu

Kazada yaralanan sürücü Abdurrahman Çiçek, olay yerine hızla gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralının durumuyla ilgili detaylı bilgi verilmezken, kazanın ardından yetkililer kazanın sebebini incelemeye aldı.

Kaza Sonrası Müdahale

Sağlık ekiplerinin hızla olay yerine intikal etmesi, kazaya anında müdahale edilmesini sağladı. İlk yardım uygulandıktan sonra yaralı, güvenli bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Kazanın meydana geldiği bölge, trafiğe geçici olarak kapatılarak güvenlik önlemleri alındı.

Yetkililerden Soruşturma Başlatıldı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü, kazayla ilgili soruşturma başlatarak olayın detaylarını araştırmaya başladı. Kazanın sebebi tam olarak belirlenemese de, kontrol kaybının olası nedenleri üzerinde duruluyor. Geçmişte aynı kavşakta yaşanan benzer kazaların da incelenmesi bekleniyor.

Bölgedeki Sürücüler İçin Uyarılar

Yetkililer, özellikle Altınşehir Mahallesi ve çevresindeki sürücüleri, hız yapmamaları ve dikkatli olmaları konusunda uyardı. Üniversite kavşağı gibi yoğun trafiğe sahip noktalarda ekstra dikkat gerektiği, yetkililer tarafından vurgulandı. Sürücülerden yol güvenliğine dikkat etmeleri ve trafik kurallarına uymaları istendi. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
15.10.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ