USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Müge Anlı'nın Avukatı Taburcu Oldu

Ünlü avukat Rahmi Özkan, geçirdiği başarılı ameliyatların ardından taburcu oldu

Müge Anlı'nın Avukatı Taburcu Oldu
26-07-2024 16:23
İSTANBUL

Müge Anlı'nın programında yaptığı hukuki yorumlar ile tanınan ünlü avukat Rahmi Özkan, geçirdiği iki başarılı ameliyatın ardından taburcu oldu. Bir süre yoğun bakım ünitesinde kalan Özkan, evinde uzun süre istirahat edecek ve ardından yeni sezonda Müge Anlı'nın programına katılacak.

Başarılı Ameliyatlar ve İyileşme Süreci

Arka arkaya iki önemli ameliyat geçiren ünlü avukat Rahmi Özkan, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve acil ameliyata alınmıştı. Geçtiğimiz haftalarda sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılan ve acil ameliyata alınan Özkan'dan sevindirici haber geldi. Hastaneden taburcu olan Özkan, başta Müge Anlı olmak üzere herkese teşekkür etti.

"Sağlık problemlerim dolayısıyla hastanede yapılan ameliyat ve tedavilerden sonra çok şükür evime şifa ile döndüm. İnsan üstü çabalarla beni sağlığıma kavuşturan doktorlarıma teşekkür ediyorum. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan herkese de ayrı ayrı teşekkür ediyorum," dedi Özkan.

Sanatçı Dostlarının Desteği

Ünlü avukatı hastanede sanatçı dostları da yalnız bırakmadı. Özkan, hastanede kaldığı süre boyunca birçok dostunun desteği ile moral buldu ve bu süreci daha kolay atlattı.

Ünlü avukatın sağlık durumu ile ilgili gelişmeleri takip eden Müge Anlı izleyicileri, Rahmi Özkan'ın taburcu olmasıyla rahat bir nefes aldı. Yeni sezonda Müge Anlı'nın programında tekrar yer alacak olan Özkan, izleyicilere hukuki yorumlarıyla rehberlik etmeye devam edecek.Haber Zafer AĞIRMATLI

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ