USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MÜSİAD Diyarbakır Başkanı Bozkuş’tan Tarihi Adım

MÜSİAD Diyarbakır Başkanı Mehmet Bozkuş, kenti kalkındırmak için hangi adımları atıyor? STK temsilcileriyle yapılan işbirliği ziyaretlerinde neler konuşuldu? Bu projeler Diyarbakır’a nasıl katkı sağlayacak?

MÜSİAD Diyarbakır Başkanı Bozkuş’tan Tarihi Adım
07-08-2024 19:00
DİYARBAKIR

STK Temsilcileri ile İşbirliği Ziyaretleri

Müstakil Sanayici ve İşadamları ( MÜSİAD) Derneği Diyarbakır Başkanı Mehmet Bozkuş, kenti kalkındıracak önemli projelere imza atmak amacıyla Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ile işbirliği ziyaretlerine başladı. Bozkuş ve yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır’da faaliyette bulunan ulusal ve yerel sanayici ve iş insanlarının oluşturduğu derneklerin birçoğunu ziyaret etti. Bu ziyaretlerde, Diyarbakır’ın sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda kalkınması için yapılacak projeler üzerinde istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretlerin Amacı ve Hedefler

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Başkan Bozkuş, "Ziyaretimizin amacı, memleketine gönül vermiş sanayici ve iş adamlarıyla bir araya gelerek büyük projelere imza atmaktır. Diyarbakır’ın kalkınması için yatırımlar yapmak ve daha fazla yatırımcı çekmek için neler yapılması gerektiğini görüştük. Gerekiyorsa bir çatı altında birleşerek daha güçlü, istikrarlı ve etkili olabilmeyi değerlendirdik" dedi.

Siyaset Üstü Birleşim ve Ortak Hedefler

Bozkuş, bu girişimlerin tamamen siyaset üstü bir birleşim olduğunu vurguladı. "Şehrimizin ve ülkemizin daha iyi bir seviyeye gelmesi için elimizi taşın altına değil, gerekirse bütün vücudumuzu taşın altına koyacağız. Birlik ve beraberliğin önemini istişare ettik" diye konuştu. Ziyaret edilen dernek başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin çoğu da bu düşüncelere katıldığını belirtti.

Gelecek Planları ve Yatırım Hedefleri

Başkan Bozkuş, önümüzdeki günlerde diğer sanayici ve iş adamları dernekleriyle de görüşmeler yapacaklarını belirtti. "Hep birlikte memleketimize daha iyi hizmet yapma fırsatını bulacağız. Diyarbakır’daki huzur ortamı, yatırımları hızlandırdı ve bu rüzgarı arkamıza alarak memleketimizi ve bölgemizi daha cazip hale getirmek için çalışacağız" dedi.

MÜSİAD’ın Yapıcı ve Birleştirici Rolü

Bozkuş, MÜSİAD Diyarbakır olarak her zaman yapıcı ve birleştirici bir rol üstlendiklerini ifade etti. Diyarbakır ve ülkeye hizmet etmek isteyen tüm sanayici ve iş insanlarına kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirten Bozkuş, işbirliklerinin ve yatırımların devam edeceğini söyledi.

Yatırımların Ekonomik ve Sosyal Etkileri

Bu projeler ve yatırımlar, Diyarbakır’ın ekonomik ve sosyal yapısına büyük katkı sağlayacak. Yeni yatırımlar, üretimi ve istihdamı artırarak bölgenin kalkınmasına yardımcı olacak. Bu girişimler, Diyarbakır’ın cazibe merkezi haline gelmesini sağlayacak ve bölge halkının refah seviyesini yükseltecek.

Başkan Bozkuş, "Ziyaretimizin amacı, memleketine gönül vermiş sanayici ve iş adamlarıyla bir araya gelerek büyük projelere imza atmaktır" dedi. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ