USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

 Örgütlü Olarak Dolandırıcılık Yapan 39 Şüpheli Yakalandı

Gaziantep’te polis ekipleri tarafından bilişim sistemlerini kullanarak vatandaşları dolandıran şüphelilere yönelik yapılan operasyonda 39 şüpheli yakalandı.

 Örgütlü Olarak Dolandırıcılık Yapan 39 Şüpheli Yakalandı
02-03-2025 10:00
GAZİANTEP

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Siber Şube ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 25 Şubat 2025 tarihinde geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Bu operasyonda, örgütlü olarak dolandırıcılık yaptığı belirlenen 39 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin, bilişim sistemlerini kullanarak vatandaşları dolandırdığı tespit edildi.

Operasyonda Ele Geçirilenler

Operasyon sırasında yapılan aramalarda, 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, 24 adet fişek, bir miktar uyuşturucu madde, çok sayıda dijital materyal ve 130 bin 700 TL ile 290 Euro ele geçirildi. Ayrıca, başkalarına ait kimlik kartları da bulundu. Bu bulgular, şüphelilerin organize bir şekilde suç işlediğini gösterdi.

Adli Süreç Başladı

Gözaltına alınan şüpheliler, adliyeye sevk edilerek işlemlerine başlandı. Yapılan değerlendirmelere göre, 30 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 9 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildi. Güvenlik güçleri, suçluların adalet önünde hesap vermesi için çalışmalarını sürdürüyor. İHA 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3.03.2025 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ