USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Doğan'ın Ankara ziyaretinde hangi görüşmeler öne çıktı? Özgür Özel ile ne gibi konular ele alındı?

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Bir Araya Geldi
09-10-2024 17:30
GAZİANTEP

TBMM’de Temaslarda Bulundu

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya yaptığı ziyarette Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti. Burada Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekilleri Hasan Öztürkmen ve Melih Meriç ile CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ile görüştü. Doğan, bu görüşmelerde Nizip Belediyesi’nin projeleri ve devam eden yatırımları hakkında bilgi verdi ve fikir alışverişinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Görüşme

Ziyaretin önemli duraklarından biri de CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yapılan görüşmeydi. Doğan, Özel ile partisinin grup toplantısında bir araya gelerek, Özel’in konuşmalarını dinledi. Toplantı sonrasında Özgür Özel’i makamında ziyaret eden Doğan, CHP Genel Başkanına Nizip Belediyesi’nin çalışmaları ve hedefleri konusunda bilgi verdi.

Desteklerinden Dolayı Teşekkür Etti

Başkan Doğan, görüşmede Özgür Özel’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Belediyenin projelerinin yanı sıra, ilçedeki kalkınma planları hakkında da detaylı bilgi sundu. Görüşme sırasında Doğan, Nizip’in daha iyi hizmet alabilmesi için yapılan yatırımları ve hedeflerini paylaşarak, siyasi ayrım gözetmeksizin bölgeye hizmet etme hedefinde olduklarını ifade etti.

Özgür Özel’den Başarı Dilekleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Belediye Başkanı Ali Doğan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Görüşme, iki tarafın karşılıklı olarak bölgeye fayda sağlayacak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunmalarıyla sona erdi. Özel, ayrıca Doğan’a çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade etti.

Siyasi Farklılıkları Aşan Bir İş Birliği

Ali Doğan’ın Ankara ziyareti, farklı siyasi partilere mensup milletvekilleri ve parti liderleri ile yaptığı görüşmelerle, bölgede yapılacak çalışmalara yönelik geniş bir destek arayışı olarak yorumlandı. Doğan’ın CHP ve AK Parti temsilcileri ile bir araya gelmesi, bölge için siyasi farklılıkları aşan bir iş birliği atmosferinin oluşmasına katkı sağladı.

Nizip İçin Yeni Hedefler ve Planlar

Doğan’ın ziyaretinin ardından, Nizip Belediyesi’nin yeni projeleri ve bölgenin kalkınması için yapılacak yatırımların daha da hız kazanması bekleniyor. Görüşmelerde, yerel kalkınma hedeflerine yönelik olarak siyasi ayrımlar gözetmeksizin geniş bir destek arayışında olduğu anlaşılan Doğan, ilçeye daha iyi hizmetler sunma hedefini ortaya koydu. Haber-İHA-

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10.10.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ