USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ODA BAŞKANLARINDAN SİVEREK ZABITASINA ZİYARET

ODA BAŞKANLARINDAN SİVEREK ZABITASINA ZİYARET
06-09-2022 12:41

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan çeşitli meslek temsilcilerinden oluşan Oda başkanları Zabıta haftası medeniyle Siverek Zabıta müdürlüğünü ziyaret ederek zabıtaların haftasını kutlayıp çalışmalarında başarılar dilediler.

Siverek Terziler esnaf ve sanatkârlar odası başkanı Mehmet Hanifi Ay, Siverek Keresteciler ve marangozlar esnaf ve sanatkârlar odasın başkanı Mecit Yakar ile Siverek Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Berat Dalaman, oluşan heyetin ziyaretlerinin kendilerine güç verdiğini belirten zabıta müdürü Abdurrahman Gümüştaş oda başkanlarına teşekkür etti.

Ziyarette bulunan Oda başkanları yaptıkları ortak açıklamada “Halkımızın huzuru, sağlığı ve güvenliği için 24 saat görev başında olan tüm Zabıta çalışanlarımızın Zabıta Haftası’nı tebrik eder, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 196. yılını en iyi dileklerimizle kutluyoruz. Halkımızın sağlığı, huzuru ve esenliği için gece gündüz demeden özveriyle çalışan Zabıta Teşkilatının değerli mensuplarının 1-7 Eylül Zabıta haftasını kutluyoruz, çalışmalarında başarılar diliyoruz”

Zabıta ekipleri esnaf odaları başkanlarının ziyaretlerinden memnunluk duyduklarını dile getirdiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ