USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Öğrencilerden anlamlı davranış

Öğrencilerden anlamlı davranış
18-04-2023 12:59

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde özel eğitim kurumları öğrencileri, ihtiyaç sahibi aileler için kumbarada para topladı

Merkezi Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Siverek İyilik Sensin İnsani Yardım Derneği tarafından ‘Haydi Sen de Bir İyilik Yap’ projesi kapsamında, öğrenciler arasında iyilik ve dayanışmayı yaygınlaştırmak amacıyla, özel eğitim kurumlarıyla işbirliği yapıyor.

İlk pilot eğitim kurumu, Siverek Seçkin Olimpiyat Eğitim Kurumları’nda başlatıldı. Kurumun girişine bırakılan İyilik Sensin kumbarasını öğrenciler kısa sürede harçlıklarından kıstıkları paralarla doldurdu.

Kumbarada biriken paraları Siverek Olimpiyat Eğitim Kurumları ortaklarından Mithat Karakayalı tarafından teslim alan Dernek yetkilileri, duyarlılıklarından dolayı eğitim kurumuna teşekkür etti.

Bu gibi sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini belirten Siverek İyilik Sensin Derneği Başkanı Mevlüt Bayraktar,” Dernek olarak Siverek’te her kesim insanların iyilikte yarışması, iyiliğin yerleşmesi için çalışmalar yapıyoruz, çünkü iyilik ile her şeyin değişebileceğini ve dünyanın yaşanılabir olacağına inanıyoruz. Ondan dolayı her insanı, her ferdi iyilik hareketine katmaya çalışıyoruz. Bundan dolayı derneğimizin sloganı ‘Haydi Sen de Bir İyilik Yap’tır. Bu kapsamda geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz arasında iyilik hareketini yaymak için eğitim kurumlarında da bu çalışmayı yapmaya karar verdik. İlk olarak Siverek Seçkin Olimpiyat Eğitim Kurumlarında kumbaramızı yerleştirdik ve kısa sürede güzel sonuç aldık. Duyarlılığından dolayı, eğitim kurumu yetkililerine ve öğrencilerine çok teşekkür ediyorum. Bu gibi projelerimiz devam edecek” dedi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ