USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Oto Yıkamada Trajik Kaza: Elektrik Akımına Kapılan Adam Hayatını Kaybetti

Omar Fahed'in Yardım Etme Çabası Nasıl Trajik Bir Şekilde Sonuçlandı?

 Oto Yıkamada Trajik Kaza: Elektrik Akımına Kapılan Adam Hayatını Kaybetti
16-07-2024 08:30
GAZİANTEP

Olayın Detayları

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Hoşgör Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen üzücü olay, üç çocuk babası Omar Fahed'in (28) oto yıkama işi yapan kardeşine yardım etmek istemesiyle başladı. Şalteri kapatmak için hamle yapan Fahed, elektrik akımına kapıldı ve ağır yaralandı.

Olay Yerinde İlk Müdahale

Elektrik akımına kapılan Omar Fahed, olay sonrası ağır yaralanırken, çevredeki kişilerin ihbarı üzerine bölgeye hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, 1 ay önce ikiz çocuk heyecanı yaşayan Fahed’e ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi.

Hastanede Yaşam Mücadelesi

Omar Fahed, 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Fahed’in cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda tamamlanan işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Cenazenin Yeşilkent Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti. Kaza, iş güvenliği konusundaki önlemlerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

“İkiz çocuk heyecanı yaşamıştı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.”

Bu trajik olay, iş yerlerinde alınması gereken güvenlik tedbirlerinin hayati önem taşıdığını bir kez daha hatırlattı.İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ