USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Otomobil Takla Attı: 1 Kişi Yaralandı

yaşanan trafik kazasında sürücü nasıl yaralandı? Detaylar haberimizde

Otomobil Takla Attı: 1 Kişi Yaralandı
16-10-2024 16:30
ADIYAMAN

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin takla atması sonucu bir kişi yaralandı. Kazanın, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle gerçekleştiği belirtiliyor.

Kontrolden Çıkan Araç Takla Attı

Edinilen bilgilere göre, Nuh Mehmet Ö. yönetimindeki WQX190 plakalı otomobil, Gölbaşı’ndan Adıyaman yönüne doğru seyir halindeyken Akpınar Köyü girişinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Direksiyon hakimiyetini kaybeden araç, kontrolden çıkarak takla attı.

Kazanın Sebebi Ne?

Kazaya neden olan detaylarla ilgili henüz net bir bilgi bulunmazken, sürücünün dikkatsizliği veya yolun kaygan olması gibi etkenlerin kazaya yol açmış olabileceği tahmin ediliyor. Ancak olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Yaralı Sürücü Hastaneye Kaldırıldı

Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücü Nuh Mehmet Ö.'ye ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan müdahale sonrası yaralı, Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücünün durumunun stabil olduğu bildirildi.

Olay Yerinde Güvenlik Önlemleri

Kazanın ardından jandarma ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak trafiği kontrollü şekilde sağladı. Kazaya tanık olan vatandaşlar ise olayın şokunu atlatmaya çalışıyor.

Soruşturma Devam Ediyor

Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve olayın tüm yönleriyle incelendiği bildirildi. Kazanın kesin sebebinin belirlenmesi için yol durumu, sürüş koşulları ve araçla ilgili teknik incelemeler yapılacak.  İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16.10.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ