USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Pelvik Konjesyon Sendromu Olan Hastalar Sağlığına Kavuşuyor

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, kadınlarda kasık varislerine yol açan "Pelvik Konjesyon Sendromu" olan hastalar, lokal anestezi altında sağlığına kavuşuyor.

Pelvik Konjesyon Sendromu Olan Hastalar Sağlığına Kavuşuyor
25-07-2024 20:30
SİİRT

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, kadınlarda kasık varislerine yol açan " Pelvik Konjesyon Sendromu" olan hastalar, lokal anestezi altında sağlığına kavuşuyor.

Her 10 Kadından Birinde Görülen Bir Sendrom

Yaklaşık her 10 kadından birinde görülen bu sendrom, genellikle 20 ila 45 yaş arasındaki kadınlarda daha sık rastlanıyor. Ayrıca, doğum sayısının artmasıyla sendromun görülme ihtimali de yükseliyor.

Op. Dr. Kadir Çekirdekoğlu’nun Açıklamaları

Operasyonu gerçekleştiren Op. Dr. Kadir Çekirdekoğlu, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde anjiyo ünitesinde lokal anestezi altında hastanın kasık bölgesinden giriş yaparak kan kaçağı olan damara tıkaç malzemesi yerleştirdiklerini söyledi.

"Bu sayede hastamızı sağlığına kavuşturduk. Hastanemizde ilk kez yapılan bu işlem sayesinde artık hastalarımızın tedavilerini Siirt’te yapabiliyoruz ve dış merkezlere sevklerin önüne geçiyoruz" dedi.

Yenilikçi Tedavi Yöntemleri

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bu tür yenilikçi tedavi yöntemleri ile bölgedeki hastalara umut olmaya devam ediyor. Lokal anestezi altında yapılan bu tür operasyonlar, hastaların daha hızlı iyileşmelerine ve günlük yaşamlarına daha çabuk dönmelerine olanak sağlıyor.İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ