USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Polisten Kaçan Otomobilde Uyuşturucu ve Nakit Para Ele Geçirildi

bir otomobildeki baskınla 57 kilo esrar ve 320 bin lira para mı bulundu? devamı haberimizde

 Polisten Kaçan Otomobilde Uyuşturucu ve Nakit Para Ele Geçirildi
14-10-2024 18:00
BATMAN

Batman’da, polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan bir otomobilde gerçekleştirilen operasyonda, 57 kilo 420 gram esrar ve 320 bin lira nakit para ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 6 şüpheliden 5’i tutuklanırken, 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayın Gelişimi

Kente yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği istihbaratını alan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, gerekli önlemleri alarak bir operasyon başlattı. Durdurulmak istenen otomobil, polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Araç sürücüsü, polisten kaçmak için ana yoldan çıkarak pamuk tarlaları içerisinde izini kaybettirmeye çalıştı.

Kovalamaca ve Ele Geçirilen Uyuşturucu

Polisin sürdürdüğü kovalamaca sonucu, kaçan araç durdurularak içindeki 6 kişi yakalandı. Dedektör köpek İKA ile birlikte yapılan aramalarda, araçta 57 kilo 420 gram esrar ve uyuşturucudan elde edildiği değerlendirilen 320 bin TL nakit para bulundu.

Gözaltı ve Tutuklama Süreci

Ele geçirilen uyuşturucu madde ve para ile ilgili olarak gözaltına alınan 6 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yapılan sorgulamalarda, 5 şüpheli tutuklanırken, 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Uyuşturucu İle Mücadeledeki Kararlılık

Batman’da gerçekleşen bu olay, uyuşturucu ile mücadelenin ne denli kararlı bir şekilde devam ettiğini bir kez daha gösterdi. Emniyet güçlerinin yürüttüğü çalışmalar, toplumun güvenliğini sağlamak ve uyuşturucu ticaretini engellemek amacıyla sürdürülmektedir.

Olayın ardından yerel halk arasında, uyuşturucu ile mücadeleye yönelik duyarlılığın arttığı gözlemlendi. Yetkililer, bu tür operasyonların devam edeceğini belirtiyor. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
15.10.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ