USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Rahatsızlanan Çocuğu Hastaneye Yetiştiren Sürücüye Ödül

Rahatsızlanan Çocuğu Hastaneye Yetiştiren Sürücüye Ödül
05-07-2019 19:09

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde rahatsızlanan 3 yaşındaki çocuğu hastaneye yetiştiren minibüs şoförüne plaket ve ikramiye verildi.Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan İzol, yüksek ateş nedeniyle havale geçiren 3 yaşındaki kız çocuğunu hastaneye yetiştiren minibüs şoförü Halil Şeftali’yi makamında ağırladı.

Duyarlılığı nedeniyle şoför Şeftali’yi tebrik eden İzol, kendisine plaket ve zarf içerisinde ikramiye verdi.

Sürücünün insani vazifesini tüm vazifelerinden üstün tuttuğunu belirten Başkan Yardımcısı Hasan İzol, “Yol kenarında annesinin kucağında havale geçiren küçük yavrumuzu acil bir şekilde hastaneye ulaştırarak memleketimizin ve ülkemizin gönlüne taht kurdu ve bende kendisini halk kahramanı olarak görüyorum. Kardeşimizi yürekten tebrik ediyorum, duyarlılığı takdire şayan ve iyi ki bu güzel insanlar var.” dedi.

Bu tür duyarlılık gösteren insanların sayısının artması için desteklenmesi gerektiğini dile getiren İzol, Şeftali’ye teşekkür etti.

Başkan Yardımcısı İzol’a teşekkür eden şoför Halil Şeftali, “Aslında bu plaketi ve ödülü kendim için almıyorum. Umuyorum ki bugün yaşadıklarım ve bu ödül birçok insanı aynı davranışı yapmaya teşvik eder. Ben insani görevimi yerine getirdim, benim yerimde kim olsa aynısını yapardı.” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ