USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şanlıurfa MHP İl ve İlçe tekilatından Hatipoğlu aşiretine ziyaret

Şanlıurfa MHP İl ve İlçe tekilatından Hatipoğlu aşiretine ziyaret
10-05-2023 12:55

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) İL VE İLÇE TEŞKİLATINDAN

HATİPOĞLU AŞİRETİ​ İBRAHİMOĞULLARI YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’NE ZİYARET

Şanlıurfa Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı İl başkanı Mahmut Güneş başkanlığında beraberinde Siverek İlçe başkanı Mustafa Fetahlı ,Eyyübiye ilçe başkanı Suphi Hatipoğlu ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle Siverek’te önemli derecede sayılı ve güven veren Hatipoğlu Aşireti mensupları olan İbrahimoğulları Yardımlaşma ve Dayanışma derneğini ziyaret ederek desteklerini istedi.

Hatipoğlu Aşiretine mensup İbrahimoğulları Yardımlaşma ve Dayanışma dernek başkanı Halil Bayram ve başkan yardımcısı Fethi Koç’un ayrı ayrı MHP Heyetinin ziyaretlerine binaen yaptığı açıklamalarında 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile Parlamento Genel seçimleri münasebetiyle Derneğimizi ziyaret edip genel anlamda bilgilendiren Şanlıurfa MHP İl Başkanı Sayın Mahmut GÜNEŞ , Eyyübiye ilçe Başkanı Sayın Suphi Hatipoğluve Siverek İlçe Başkanı Sayın Mustafa Fettahlı ‘ ya teşekkür eder, bu kutsal görevde başarılar dileriz.

Bizler Hatipoğlu Aşiret mensupları olarak “Siyasi parti temsilcilerimizden taleplerimiz asla kendimiz için değildir. Ülkemiz, ilimiz, ilçemiz ve köylerimizde yaşayan bütün yurttaşlarımızın mutluluğu, refahı ve geleceğe olan güvenini tesisinin sağlanmasıdır. Bundan başka bir dileğimiz olmaz olamaz. Evvela Kentimizin Siverek için kalkınmaya yönelik yapılacak olan hizmetleri insanımıza, işçimize, köylümüze, esnafımıza, kadınlarımıza ve geleceğimiz olan çocuklarımıza hayırlı olsun.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ