USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz Muhtarlarla Buluştu

Yerel yönetim ve mahalle muhtarları arasında daha güçlü bir iletişim nasıl sağlanacak? Muhtarların talepleri ne kadar hızlı çözüme kavuşacak?

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz Muhtarlarla Buluştu
19-07-2024 09:45
GAZİANTEP

Umut Yılmaz, Muhtarlarla Bir Araya Geliyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek; talep, öneri, sorun ve eleştirilerini dinledi. Yerel yönetim ve mahalle muhtarları arasında daha güçlü bir iletişim ve iş birliği tesis etmek adına gerçekleştirilen toplantılar, muhtarların mahallelerindeki sorunları doğrudan belediye başkanına iletmeleri için önemli bir fırsat sağlıyor.

Muhtarların Talepleri Dile Getirildi

Toplantı boyunca muhtarlar, mahallelerindeki ihtiyaç ve problemleri dile getirirken, Başkan Umut Yılmaz da bu konularla ilgili çözümler geliştirilmesi için gerekli adımların atılacağını belirtti. "Yerel yönetim ile mahalleler arasındaki koordinasyonu güçlendirecek adımlar atmaya devam edeceğiz," dedi Yılmaz.

Altyapı ve Temizlik Sorunları Gündemde

Muhtarlar, özellikle altyapı sorunları, yol yapım çalışmaları, temizlik, park ve yeşil alanların düzenlenmesi gibi konularda taleplerini ilettiler. Başkan Yılmaz, bu taleplerin hızlı ve etkili bir şekilde karşılanması için belediye olarak her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Çözüm Yolları Üzerinde Çalışılacak

Toplantı sırasında muhtarlar, mahallelerinde karşılaştıkları sorunları ve bu sorunlara yönelik eleştirilerini de dile getirdiler. Başkan Yılmaz, bu eleştirileri dikkatle dinleyerek, çözüm yolları üzerinde çalışılacağını kaydetti. "Mahallelerdeki sorunların tespit edilmesi ve çözülmesi sürecinde muhtarlarla olan iş birliğimiz büyük önem taşıyor," dedi Yılmaz.

Geleceğe Yönelik Planlar ve Projeler

Toplantıda sadece mevcut sorunlar değil, geleceğe yönelik planlar ve projeler de konuşuldu. Başkan Yılmaz, önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında muhtarlara bilgi verdi. Özellikle, mahallelerdeki yaşam kalitesini artıracak projelerin öncelikli olduğunu belirten Başkan Yılmaz, bu projelerin hayata geçirilmesi sürecinde muhtarların görüş ve önerilerinin büyük önem taşıdığının altını çizdi.

Muhtarlar Memnuniyetlerini Dile Getirdiler

Toplantıya katılan muhtarlar, Başkan Yılmaz’ın kendilerini dinlemesinden ve taleplerine önem vermesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Muhtarlar, bu tür toplantıların sık sık yapılmasının mahallelerdeki sorunların daha hızlı çözülmesine katkı sağlayacağını belirttiler.

Toplantılar Devam Edecek

Başkan Yılmaz, toplantının sonunda muhtarların taleplerinin takipçisi olacaklarını ve sorunların çözümü için gerekli adımları kararlılıkla atacaklarını dile getirerek, bu tür toplantıların devam edeceğini ve muhtarlarla sürekli iletişim halinde olacaklarını aktardı.İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray515+13
2Fenerbahçe513+11
3Beşiktaş410+6
4Başakşehir FK510+4
5Eyüpspor59+4
6Samsunspor59+3
7Konyaspor57-1
8Sivasspor57-1
9Antalyaspor57-3
10Göztepe46+2
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK43-3
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7