USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREK 4.GELENEKSEL TAKORAN ULUSLARARASI KÜLTÜR VE DOĞA FESTİVALİ TÜM GÜZELLİKLERLE DEVAM EDİYOR

SİVEREK 4.GELENEKSEL TAKORAN ULUSLARARASI KÜLTÜR VE DOĞA FESTİVALİ TÜM GÜZELLİKLERLE DEVAM EDİYOR
03-09-2022 14:21

Siverek’te 2.Uluslararası 4.Geleneksel Takoran Uluslararası kültür ve doğa festivali çeşitli etkinliklerle ve tüm güzelliklerle devan ediyor.

Kent merkezine 40 km uzaklıkta bulunan , zengin bitki örtüsünün yanı sıra kanyonu, şelalesi, değirmeni, kaya mezarları, tarihi yapıları ve eşsiz görüntüsüyle bölge halkının “saklı cennet” olarak da nitelendirdiği vadideki festival çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Yerli ve yabancı katılımcıların ilgi gösterdiği Takoran kültür ve Doğa festivali Ülkenin birçok yerinden katılımcının katıldığı festivalde Şabut balığı yakalama yarışması, doğa yürüyüşü, kano yarışması, uçurtma şenliği, dilek feneri uçurtma, sıra gecesi ekibi ve konserlerle devam etti.

Siverek Belediyesi Kültür Sosyal işler Müdürlüğü sıra gecesi ekibinin müzik şöleni aile başlayan festival gökyüzü gözlem etkinliği katılan katılımcılar tarafından beğeni topladı.

Festival alanını gezen ve kamp kuran ziyaretçileri ziyaret eden Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, “Şu anda mesire alanımızda çok kalabalık bir katılım var, ülkenin dört bir yanında gelen misafirlerimiz ağırlıyoruz.

Hep beraber bir aradayız, özellikle buraya kadar gelip katılım sağlayan tüm katılımcılarımıza ev sahipliği yapmaktan mutluyuz, doğaseverlerimizi takoran festivalimize davet ediyoruz.” Siverek 4.GELENEKSEL TAKORAN ULUSLARARASI KÜLTÜR VE DOĞA FESTİVALİ kentimizin tanıtımına önemli katkı sağlayacaktır.

Bu güzel atmosferi katılımcılara ve doğa sevenlere yaşattığımız için başta emek veren Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri müdürlüğüne, STK Temsilcilerine Fırat Gezginler Kulubüne teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ