USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Siverek Belediyesi Personeli Nurettin Kongül Vefat Etti

Nurettin Kongül (Çavuşan) aılesının Acılı günü

Siverek Belediyesi Personeli Nurettin Kongül Vefat Etti
27-08-2024 09:52
ŞANLIURFA

Siverek Belediyesi'nde görev yapan değerli personel Nurettin Kongül, yaşamını yitirdi. çavuşanlar ailesinden  olan Nurettin Kongül, hakkın rahmetine kavuştu. Bu üzücü haber, ailesi ve çalışma arkadaşları başta olmak üzere tüm Siverek'te derin bir üzüntüye yol açtı.

Nurettin Köngül'ün Hayatı ve Çalışma Hayatı

Siverek Belediyesi'nde uzun yıllar boyunca görev yapan Nurettin Kongül, dürüst ve çalışkan kişiliğiyle tanınıyordu. Belediye personeli arasında saygın bir yere sahip olan Köngül, iş disiplini ve sorumluluk bilinciyle örnek bir çalışan olarak anılıyordu. Onun vefatı, çalışma arkadaşları arasında büyük bir boşluk bıraktı.

Ailede Derin Yas

Nurettin Kongül’ün vefatı, ailesi için büyük bir kayıp oldu. kaybı nedeniyle derin bir üzüntü yaşadığını ifade etti. Kongül ailesi, bu zor günlerde dost ve akrabalarının desteğiyle ayakta durmaya çalışıyor. Taziye ziyaretleri sürerken, aile taziyeleri kabul etmeye devam ediyor.

Çalışma Arkadaşlarının Üzüntüsü

Siverek Belediyesi'nde görev yapan çalışma arkadaşları da Nurettin Kongül'ün vefatını büyük bir üzüntüyle karşıladı. Onun iş ahlakı ve arkadaş canlısı tavırları, çalışma ortamında her zaman takdirle karşılanıyordu. Mesai arkadaşları, Köngül’ün anısını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Siverek Halkından Taziye Mesajları

Siverek halkı, Nurettin Kongül'ün vefatı sonrasında aileye başsağlığı dileklerinde bulunarak desteklerini iletti. Kongül’ün ailesine olan saygı ve sevgileri, taziye ziyaretlerinde açıkça hissedildi. Halkın bu zor günlerde Kongül ailesinin yanında olması, toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olarak değerlendiriliyor.

Vefat ve Taziye Bilgileri

Nurettin Kongül'ün cenazesi, ailesi ve yakınlarının katılımıyla gerçekleştirilen törenle toprağa verildi. Taziyeler, Siverek’te belirlenen taziye evinde kabul ediliyor. Kongül ailesi, tüm dost ve akrabalarına bu zor günlerde yanlarında oldukları için teşekkür etti.

Nurettin Köngül hakkın rahmetine kavuştu. Haber Mahmud Nedim GOZELEK

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ