USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREK ENGELİLİLERDEN EMPATİ ÇALIŞMASI

SİVEREK ENGELİLİLERDEN EMPATİ ÇALIŞMASI
30-09-2022 12:49

Şanlıurfa’nın Siverek Engelliler Derneğinden farkındalık yaratmak için Kentte Engelli Empati çalışması yapıldı.

Siverek Engelliler dernek Başkanı Feridun Şenateş konu hakkında yaptığı açıklamalarında Siverek Engelliler derneği olarak bir takım Farkındalık çalışmaları yapmayı kararlaştırdık. Kentimizde Engelli bireylerimiz tarafından Engelliler, Engelli Aileleri ve Okul öğrencileri ve Kentimizde kurum yöneticileri beraber Empati oluşturma Farkındalık yaratmak amacıyla Siverek Nesibe Hatun Teknik ve Anadolu Lisesi Konferans salonunda Empati farkındalığını gerçekleştirdik.

Bu programda yer alan Özel bireylerimiz olan Gökhan Baylan,Ramazan Dağkesen, Hatice Şahinoğlu tarafından gelen konuklara sunum gerçekleşti.

Empati Engelli farkındalığı oluşturduk güzel bir sunum olduğunu düşünüyorum emek veren emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

Empati Toplumsal Duyarlılık ve Farkındalık Derneği başkanı Taha Eyyüp Siyahhan açıklamalarında Siverek’te Empati Farkındalığı oluşturmak için Engelliler Derneği ile beraber Kentimizde Empati Farkındalığı oluşturmak bireylerin öz güvenini aşılamak ve toplumda bireylerimizin empati bilincini geliştirmek ve toplumda belli bir yere getirmek maksadıyla böyle bir çalışmaya imza attık emek veren herkese şükranlarımı iletiyorum. Bunun yanında bu tür etkinliklerimizin yapılması için maddi ve manevi destekte bulunan Dilgem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezine yönetim kurulu başkanı Selim Balık beye teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ