USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Siverek Esnaf Oda Başkanlarından Diyarbakır Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı'na Anlamlı Ziyaret

Siverek Esnaf Oda Başkanları neden Diyarbakır Vali Yardımcısı Gölbaşı'nı ziyaret etti? Bu ziyaretin arkasındaki anlam neydi? Detaylar Haberimizde

Siverek Esnaf Oda Başkanlarından Diyarbakır Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı'na Anlamlı Ziyaret
02-08-2024 09:39
ŞANLIURFA

Ziyaretin Amacı ve Katılanlar

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanları, Eski Siverek Kaymakamı ve şu an Diyarbakır Vali Yardımcısı olan Aziz Gölbaşı'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarete, Siverek Maddeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hacı İnan, Gıda Maddeleri ve Esnaf Odası Başkanı Berat Dalaman, Terziler ve Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hanifi Ay, Marangozlar ve Keresteciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mecit Yakar katıldı.

Yeni Görevine Başarı Dilekleri

Oda Başkanları, eski kaymakam olan ve şu an Diyarbakır Vali Yardımcısı olarak görev yapan Aziz Gölbaşı'nı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler. Başkanlar, Gölbaşı'na hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, aynı zamanda kendisinin misafirperverliği için teşekkür ettiler.

Vali Yardımcısı Gölbaşı'nın Teşekkürleri

Vali Yardımcısı Gölbaşı, Siverek Oda Başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Ziyaretin kendisi için anlamlı olduğunu belirten Gölbaşı, eski dostlarının destek ve iyi dileklerinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Eski Kaymakam Gölbaşı'nın Siverek'e Katkıları

Siverek Oda Başkanları, Gölbaşı'nın Siverek'teki hizmetlerinin önemli olduğunu ve ilçeye büyük katkılar sağladığını belirttiler. Eski kaymakamlarının yeni görevinde de başarılı olacağına inandıklarını dile getirdiler. Başkanlar, Gölbaşı'nın Siverek'teki çalışmalarının unutulmaz olduğunu vurguladılar.

Vefa Örneği Gösteren Ziyaret

Siverek Oda Başkanları, bu ziyaretin bir vefa örneği olduğunu ifade ettiler. Gölbaşı'nın Siverek için yaptığı çalışmalardan dolayı minnettarlıklarını göstermek istediklerini söylediler. Başkanlar, eski kaymakamlarını unutmadıklarını ve her zaman desteklerinin devam edeceğini belirttiler.

Misafirperverlik ve Minnet Duygusu

Oda Başkanları, Gölbaşı'nın misafirperverliğinden dolayı müteşekkir olduklarını ifade ettiler. Yeni görevinde başarı dileklerini ileterek, her zaman yanında olduklarını vurguladılar. Gölbaşı'nın misafirperverliği, başkanlar tarafından büyük takdirle karşılandı.

"Gölbaşı'nın Siverek için yaptığı çalışmalardan dolayı minnettarlıklarımızı göstermek istedik."
Haber Mahmut İZGÖR

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ