USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREK HALKI “SORUYOR BELEDİYE ESKİ YÖNETİMİNİN BORCU NE KADAR?

SİVEREK HALKI “SORUYOR BELEDİYE  ESKİ YÖNETİMİNİN BORCU NE KADAR?
18-04-2019 19:14

BELEDİYE BAŞKANLIK KOLTUĞUNUN HACİZLİ OLDUĞU DOĞRUMU

31 Mart 2019 tarihinde Türkiye genelinde yapılan mahalli idareler seçiminde Siverek Belediye Başkanlığına büyük bir oy çoğunluğuyla seçilen eski Belediye Başkanlarından Şeyhmus Aydın’ın görevi devir almasıyla birlikte Siverek’te

Belediyenin ekonomik yapısıyla ilgili çok sayıda iddia halk arasında dolaştığı, eski Belediye Başkanını büyük bir borç bıraktığı, giderek ayak işçi alımı yaptığı yeni seçilen Belediye başkanına büyük bir yük bıraktığı iddia ediliyor.

Vatandaşlar yaptıkları açıklamada şunları kaydettiler” Şeyhmus Aydın güvenilir biri, bu yüzden Siverek halkı büyük bir oy çoğunluğuyla kendisini belediye Başkanı seçti halkın hizmet alanında Sayın Aydın’dan büyük beklentileri var, ancak bırakılan borç yüzünden belediye başkanını eli kolu bağlı durumda olduğunu, hatta makam koltuğuna bile haciz getirildiği, bankamatik işçileri olduğu iddiasıyla Siverek yankılanıyor iddialar her gün artarak devam ediyor.

Bu İDDİALARIN gerçek payının olup, olmadığını bilmiyoruz! Yeni belediye yönetiminden halka bir açıklama yapmalarını bekliyoruz.

Siverek halkı olarak belediyemizin borcunun ne kadar olduğunu bilme hakkımız bulunuyor yapılan dedikodularla ilgili belediye Başkanından açıklama bekliyor” dediler

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ