USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Siverek İçme Suyuna Kavuşuyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki büyük sorun olan içme suyu 3 hafta sonra son buluyor.

Siverek İçme Suyuna Kavuşuyor
29-07-2023 13:01

Geçtiğimiz günlerde muhtarlar toplantısında konusu açılan içme suyu sorunu Şuski müdürü Ali Demiroğlu’nun yaptığı açıklama ile vatandaşları rahatlatmıştı. Toplantıda yapılan açıklamada Ali Demiroğlu şunları dile getirmişti:

DSİ ile yürüttüğümüz görüşmeler ve yapılan  yoğun çalışmalar sonucunda Fırat nehrinden arıtılarak şehir şebekesine bağlayacağımız su çalışmaları üç hafta sonra sona erecek. Fırat suyunun bağlanmasıyla birlikte Karacadağ bölgesinde yaşanan susuzlukta büyük oranda sona erecek.”

Yapılan bu açıklamalar doğrultusunda Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, meclis üyeleri Akif Gülel ve Murat Şirin ile birlikte Şuski Genel Müdürü Muhammed Güllüoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaret’in ana konusu Fırat Havzasından gelecek olan suyun akıbetiyle ilgiliydi. Yapılan görüşmeler sonucunda Ayşe Çakmak şunu dile getirdi:

“Siverekli hemşerilerimiz biraz daha dişini sıksın 3 hafta gibi kısa bir sürede şehrimiz içme suyuna kavuşacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte her evde arıtılmış temiz içme suyu musluklardan gür akacak.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ