USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREK İLÇESİNDE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARI

SİVEREK İLÇESİNDE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARI
23-04-2019 19:50

CUMHURİYET TARİHİNDE İLK KEZ BU YIL 23 NİSAN’DA ÖĞRENCİLER MÜDÜRLÜK KOLTUĞUNA OTURDULAR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye’de dış temsilciliklerde kutlanıyor. 23 Nisan Ulusal çocuk ve egemenlik haftası etkinlikleri Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde de kutlanmaya başlandı.

İlçede Etkinlikler kapsamında mülki makamların sembolik olarak çocuklara devredilmesi geleneği ilk kez kütüphanelerde uygulanmaya başlandı.

Siverek Halk kütüphanesine Siverek ilk kez 23 Nisanda bir kız çocuğu Müdürlük makamına oturdu. Gazi Paşa İlkokulu 4 sınıf öğrencisi Elif Sultan Aycan kütüphane müdürü koltuğuna oturarak ilk demecini verdi.

“Daha büyük ve modern bir binada Siverek halkına hizmet vermek istediğini belirterek, bunun için devlet büyüklerimizin yardım etmesinin önemini vurguladı.

Siverek ilçesinin nüfusu ve öğrenci potansiyelini dikkate alarak bir an önce kütüphane binasının teminine yönelik çabaların artması gerektiğini belirten kütüphane müdiresi Aycan 23 Nisan bayramı dolayısıyla yetkililerden Siverek çocuklarına yeni bina ve bu bina içerisine çocuk bölümü olacak şekilde bir kütüphane binasının armağan edilmesi dileğimizdir diyerek tüm çocukların bayramını kutladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ