USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREK KARACADAĞ ANADOLU LİSESİNDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ZİYARETİ

SİVEREK KARACADAĞ ANADOLU LİSESİNDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ZİYARETİ
22-02-2022 17:35

Siverek’te eğitim ve öğrenim faaliyetlerinde bulunan ilçenin iyi okulları arasında yer alan Karacadağ Anadolu Lisesi öğrencileri, okul müdürü ve öğretmenleri ile yaptıkları kurum ziyaretlerine devam ediyor.

Öğretmen öğrenci ve okul müdüründen oluşan ekip bu kez pandemi döneminden en ön saflarda mücadele veren sağlık çalışanlarını ziyaret ederek birer karanfil hediye ettiler.

Okul müdürü Mahmut Hampolat, ”hastaneyi iki amaçla ziyaret ettiklerini belirterek şunları kaydetti” Devlet Hastanemizi ziyaret ettik. Ziyaretimizin iki amacı vardı. İlki pandemi sürecinde en ön cephede canlarını siper ederek virüsle mücadele ettiklerinden dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür etmek ikincisi doktor, hemşire ve diğer sağlık çalışanı pozisyonlarda çalışmak isteyen öğrencilerimize bu mesleklere ait çalışma ortamlarını göstermekti.

Ziyaretimizde hastane yönetimi bizlere yakın ilgi gösterdiler. Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Mesleki tanıtım kapsamında geçen hafta da öğrencilerimizle emniyet müdürlüğümüze bir ziyaret gerçekleştirmiştik. O da çok faydalı bir ziyaret olmuştu. Emniyet müdürümüz Sayın Özer Bilgehan bizi çok sıcak karşıladı. Kendilerine bu vesileyle teşekkür ediyorum. Mesleki tanıtım kapsamındaki kurum ziyaretlerimize devam edeceğiz. Bu kapsamda üniversite ziyaretleri de gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ