USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Siverek Kaymakamı Gölbaşı Gazilerle Yemekte Bir Araya Geldi

Siverek Kaymakamı Gölbaşı Gazilerle Yemekte Bir Araya Geldi
28-10-2022 18:09

29 Ekim Cumhuriyet bayramı arifesinde Şanlıurfa’nın Siverek İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı beraberinde 107.Topçu Alay Komutanı Topçu Albay Tarkan Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Özer Bilgehan ile İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı. Mustafa Deniz Şehit ve Gaziler derneğini ziyaret ederek Şehit aileleri ve Gazilerle yemekte bir araya geldi.

İlçenin camikebir mahallesinde bulunan, şehit ve gaziler derneğinde, yemekte bir araya gelen yetkililer ve gaziler toplantısında bir konuşma yapan şehit yakını Eğitimci Faik Türkgeze” konuklara hitaben yaptığı konuşmada Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının bizlere emanet ettiği Cumhuriyetin kutlama törenini ve bizlere emanet ettiği ulvi değerini ilelebet sonsuza dek bizlere verildi. Siverek Erkanın Derneğimize ziyaretleri bizi fazlasıyla memnun etmiştir. Siverek Şehit Aileleri ve Gaziler ile Yardımlaşma Derneği başkanı Hüseyin Gazi Aksoy ve yönetim kurulum adına teşekkürlerimi iletiyorum”

Siverek Şehit Aileleri ve Gaziler ile Yardımlaşma Derneği başkanı Gazi Hüseyin Aksoy Ziyaret ile yaptığı açıklamalarda” 29 Ekim Cumhuriyet bayramı vesilesiyle daha önce Derneğimize davet ettiğimiz Kaymakamımızı en anlamlı günde bizleri ziyaret edip Şehit Ailelerimizle ve Gazilerimizle davete icabet ettiğinden dolayı Derneğim ve Yönetim kurulu üyelerim adına teşekkürlerimi iletiyorum bu vesileyle 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız tüm milletimize ulusumuza kutlu olsun İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyorum. Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla hepimiz üstümüze düşeni yapmaya hazırız. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ya İstiklal, Ya Ölüm’ hedefiyle manda ve himayeye karşı duran Türk Ulusunun en büyük kazanımı olan Cumhuriyetimizin 99. yılını kutlamanın onuru, gururu ve heyecanını yaşıyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ