USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Siverek Kırsalındaki Yollar Halkın İhtiyacına Cevap Veremiyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Yoğunca kırsal mahallesinde yapılan yol halkın ihtiyaçlarını karşılayamıyor.

Siverek Kırsalındaki Yollar Halkın İhtiyacına Cevap Veremiyor
08-08-2023 12:20

Siverek’in Yoğunca kırsal mahallesindeki mahalle yolu halkın ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor. Kırsal mahalle sakinlerinin sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarda mahalleye gidilen yolun çok dar olduğunu ve ihtiyaçlarına cevap veremediğini belirtti. Konu ile ilgili araştırma yapan muhabirimiz mahalle sakinleri ile görüştüğünde durumu daha net bir şekilde anladı.

Yoğunca köyü muhtarı sahip Baytok yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Yol için büyükşehir ve Ulaştırma bakanlığına yolun genişletilmesi için dilekçe verdik. Her gün bu yolda kaza meydana geliyor önlem alınmasını talep ediyoruz dedi.

Konu ile ilgili muhabirimize konuşan kırsal mahalle sakinlerinden Mehmet K. Şunları dile getirdi:

“köyümüze giriş çıkış yapılan yolun darlığını sizde gördünüz. Görüldüğü üzere iki araç rahat bir şekilde geçemiyor. Özellikle köyümüze kamyon gibi ağır vasıtalar saman getirip götürürken bu yolu sıklıkla kullanıyor ve onlar geçince yol daha çok daralıyor. Bu da diğer sürücüleri riske atıyor. Buradan Büyükşehir belediyesine seslenmek istiyorum, teşekkür ederiz bizler için yol yaptınız bu konuda bir sözüm yok ama yaptığınız yol ihtiyaçlarımıza cevap veremiyor. Sizden isteğimiz bu yolumuzu biraz daha genişletin ve ihtiyaçlarımız karşılanmış olsun.” Dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ