USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREK KIZILAY GÖNÜLLÜLERİNDEN GAZETEMİZE ZİYARET

SİVEREK KIZILAY GÖNÜLLÜLERİNDEN GAZETEMİZE ZİYARET
02-06-2022 13:33

Siverek Kızılay Gönüllüleri Kentte yapmış olduğu yardımlarla adından söz ettirerek Gazetemizi ziyaret ederek yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Özellikle Mehmet Sırrı Karahan’nın başkan seçilmesiyle birlikte geniş çapta oluşturdukları gönüllü personeliyle kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyorlar. Sahada etkin bir çalışma ağı başlatan Siverek Kızılay gönüllüleri Eğitimci Kızılay Başkan yardımcısı Faik Tükgezer ve Kızılay Gönüllüsü Kadın kollarından sorumlu Fatime Güler’in üstün çabalarıyla Kentte tespit ettiği muhtaç ailelere yardımları götürme noktasında son derece uğraş veriyorlar.

Siverek Kızılay Kadın Kolları başkanı Fatime Güler gazetemiz ziyaretlerinde Kent genelinde yapmış oldukları yardımlarla ilgili yapmış olduğu açıklamalarında; Siverek Kızılay Şubesi Mehmet Sırrı Karahan başkanlığında Gönüllü personellerimizle ev ev gezerek fakir kimsesiz yetim ailelere ciddi manada gıda giyecek ayakkabı ve nakdi yardımlarımız oldu bu ve buna benzer çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu bir gönül işidir duyarlı bir ekip oluşturduk bu ekibimizle Kentimizde kimsesizlerin Kimsesizi olmaya devam edeceğiz var gücümüzle uğraş vereceğiz Kızılay ismine yaraşır bir emek vermekteyiz. emeği geçen tüm arkadaşlara Başkanım Mehmet Sırrı Karahan adına teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ