USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREK KIZILAY ŞUBESİ YENİ DOĞANLARIN YANINDA

SİVEREK KIZILAY ŞUBESİ YENİ DOĞANLARIN YANINDA
19-08-2022 12:05

SİVEREK KIZILAY ŞUBESİ VE KADIN TEŞKİLATINDAN DEVLET HASTANESİ YENİ DOĞAN BİRİMİNE ZİYARET

Siverek Kızılay Şubesi ve Kadın kollarından 200 yataklı Siverek Devlet Hastanesinde bulunan yeni doğan ünitesini ziyaret etti.

Siverek Devlet Hastanesi müdürü Kutbettin ahmer tarafından karşılanan Kızılay heyeti “HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ” Kapsamında 200 yataklı Siverek Devlet hastanesi yeni doğan bebek birimini ziyaret etti.

Kızılay Siverek Şubesi yönetim Kurulu Üyesi Eğitimci Faik Türkgezer ve Kadın kollarından sorumlu Başkan Fatime Güler ziyaret kapsamında yaptıkları açıklamalarında Bizler Mehmet Sırrı Karahan başkanlığında Siverek Kızılay şubesi olarak yeni oluşumumuzla gönüllerin ve kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyoruz.

Kentimizde önemli derecede mümkün olduğu kadar Maddi durumu zayıf olan yetim öksüz ve kimsesiz ailelere ulaşmaya çalışıyoruz.

Bu ölçüde bu seferki durağımız Siverek Devlet Hastanemizde bulunan Yeni Doğan ünitemizde maddi durumu iyi olmayan ailelere “HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ” kapsamında 90 Parçadan oluşan kıyafet yardımında bulunduk Mehmet Sırrı Karahan Başkanlığımızda Siverek Kızılay Şubesi olarak maddi durumu iyi olmayan fakir kimsesiz öksüz ve yetim tüm bireylere ulaşmaya çalışıyoruz. bu işimiz bir gönüllülük işidir işimizi yaparken maneviyatımızı ön plana koyarak esaslı bir şekilde arkadaşlarımızla planlı programlı bir çerçeve içerisinde yapıyoruz. Bu ve buna benzer yardım çalışmalarımız devam edecektir. emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ