USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Siverek Kızılay Şubesinden 154.Yıl Kuruluş Kutlama Pastası

Siverek Kızılay Şubesinden 154.Yıl Kuruluş Kutlama Pastası
11-06-2022 20:41

Şanlıurfa’nın Siverek Kızılay Şubesi tarafından Kızılay’ın 154.Yıl Kuruluş Kutlama programı düzenlendi.

Kızılay Siverek Şubesi tarafından Tarihi Gümrük Hanında düzenlenen programa SİVİLDER Başkanı Ayhan Ekinci ve Onursal başkanı Koç ali Aymaz Siverek’te bulunan Sivil Toplum örgütleri ( STK) Temsilcileri Vatandaşların yanı sıra Kızılay gönüllüler katıldı.

154.Yıl Kuruluş Kutlama programını açılış konuşmasını Siverek Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Faik Türkgezer yaptı. Türkgezer yaptığı konuşmasında 154.Kızılay Kuruluş kutlama programına gelen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Kızılay Siverek ailesi olarak Mehmet Sırrı Karahan başkanlığında kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyoruz. Fakir Yetim Muhtaç ailelerimize ulaşmak Afet günlerinde tüm insanlığın hizmettin de olmaya devam edeceğiz Kadın Kolları başkanımız Fatime Güler ve Ekibinin ve bu arada Kızılay gönüllüleri ekibimizin Üstün Gayretleri sonucu Kentimizde ihtiyaç sahibi her aileye ulaşmaya çalışıyoruz. Mehmet Sırrı Karahan Başkanlığında Yeni yönetimimizle üstün ve gayretli çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir dedi.

Konuşmaların ardından 154 kuruluş yıl dönümü pastasını SİVİL DER başkanı Koçali Aymaz kesti. Kesilen pasta konuklara ikram edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ