USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREK KIZILAY ŞUBESİNDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE RAMAZAN PİDESİ ve GİYSİ YARDIMI DAĞITILDI

SİVEREK KIZILAY ŞUBESİNDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE RAMAZAN PİDESİ ve GİYSİ YARDIMI DAĞITILDI
23-04-2022 14:21

Siverek Kızılay Şubesi Mehmet Sırı Karahan başkanlığında gönüllü çalışanlarıyla yapmış olduğu yardımlarla Sivereklilerin Gönüllerini feth etmeye devam ediyorlar.

Kızılay şubesi Siverek İlçesinde yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi dul yetim ve kimsesizleri kimsesi olmaya devam ediyor.

Mehmet Sırı karahan başkanlığında Yapmış olduğu yardım kampanyalarından bir yenisini ekleyerek Siverek’te tüm mahallelere Ramazan ayı süresince İhtiyaç sahibi ailelere Ramazan pidesi dağıtmaya devam ediyor. ihtiyaç sahibi ailelere Temel besin maddesi ekmeği ev eve gezerek ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan Pidesi dağıtarak ailelerin ekmek ihtiyacını temin ettiler.

Siverek Kızılay Şubesi başkanı Mehmet Sırı Karahan gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamasında Geldiğimiz günden bu yana Kızılay Siverek şubesi olarak yeni bir oluşuma giderek kurmuş olduğum gönüllü ekibimle kentimize hizmet ve yardım manasında imkanlar dahilinde ihtiyaç sahibi ailelere Dul ve Yetimlere ulaşmaya çalışıyoruz.

Ramazan ayı münasebetiyle Camikebir ve hasan Çelebi mahallelerimizden başlayarak başlatmış olduğumuz ev ev gezerek Çat kapı yaparak Ramazan pidesi dağıtımını başlattık.

Temel besin maddesi olan ekmeğimizi ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına ulaştırmanın sevincini yaşamaktayım bu ve buna benzer yardım faaliyetlerimiz devam etmektedir.

Bugünde Kızılay Siverek Şubesi bünyesinde açmış olduğumuz Giyim mağazamızda fakir yetim ve öksüz yavrularımızı giydirmenin sevincini ve gururunu yaşamaktayız.Bu işi ben ve ekibim gönülden şevkle gerçekleştiriyoruz. Ramazan bayramından önce Tüm yetim ve öksüzler yavrularımıza bayram giysilerimizi teslim edeceğiz. Emek veren bize destekte bulunan herkese teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ