USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREK MADENİ EŞYA ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASINDA SEÇİM HEYECANI

SİVEREK MADENİ EŞYA ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASINDA SEÇİM HEYECANI
22-02-2022 14:36

Eski Başkan Hacı İnan güven tazeledi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren ilçenin en eski odalarından biri olan Siverek Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar odasının olağan genel kurulu yapıldı.

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda yapılan seçimlerde çok sayıda üye katılarak oylarını kullandılar.

Olağan genel kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başladı. Odanın yılık faaliyetleri okunmasının ardından gelir gider cetveli üyelerin oylarıyla onandı.

Siverek Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar odası üyelerinin oy kullanmasına başlamadan, kongreye misafir olarak katılan Siverek’i İl yapma ve Kalkındırma Derneği(SİVİL DER) onursal başkanı Koçali Aymaz söz alarak bir konuşma yaptı.

Aymaz konuşmasında” Bu güne kadar Siverek için yapılan tüm çalışmalarda, Siverek Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar odası Başkanı Hacı İnan’ın Siverek için yapılan tüm çalışmalar katkı sunduğu için siz değerli üyelerin huzurunda başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.

Tek listeyle yapılan seçimde eski oda Başkanı Hacı İnan, üyelerin tamamının oyunu alarak güven tazeleyip tekrar başkan seçildi.

Oda Başkanı İnan; gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti” Bu bir bayrak yarışıdır yarın yerimizi seve seve gençlerimize bırakırız. Tüm üyelerin bana göstermiş olduğu güvene layık olmaya çalışacağım. Hep şunu derim Önce Allaha karşı sonra sizlere karşı mahcup olmayayım yeter. Kıymetli zamanınızı ayırıp kongremize katılmanızdan bir kez daha onur ve gurur duydum hepinize teşekkür ederim” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ