USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Siverek Meslek Odalarından Polis Teşkilatına Ziyaret

Siverek Meslek Odalarından Polis Teşkilatına Ziyaret
12-04-2022 17:40

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde çalışmalarını sürdüren Siverek meslek odaları başkanları polis teşkilatın 177. Kurulunun yıl dönümünde ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret ederek tebriklerini bildirdiler

Siverek Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hacı İnan, Siverek Terzi Esnafları Odası başkanı Mehmet Hanifi Ay, marangozlar ve keresteciler Odası Başkanı Mecit Yakar, Gıda Maddeleri Odası başkanı Berat Dalaman’dan oluşan esnaf başkanları İlçe Emniyet müdürü Özer Bilgehan makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Gıda Maddeleri Odası başkanı Berat Dalaman ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “ Polis teşkilatımızın 177.yıl dönümünde Oda başkanları olarak ziyarette bulunarak değerli polislerimize şükranlarımızı ilettik. Vatanımız ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü canları pahasına savunan polislerimize görevlerinde başarılar dilerim. Ülkemiz ve vatanımız için canını ortaya koyan şehitlerimize Allahtan rahmet Gazilerimize Sağlık dilerim. İlçe Emniyet müdürümüz Sayın Özer Bilgehan Bey ve Konserimiz Mesut Arslan Bey’e misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ